Знањем савладавају све препреке / LAZAR RUZIC
11/05/2022 u 11:00 h
M.VujisićM.Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ОШ „Вук Караџић” испратила сјајну генерацију полуматураната: Обиљежите будућност знањем и маштом

Нека сви ваши будући трагови, као и ови претходни, буду саткани од среће, љубави, знања, маште и доброте, казао је директор школе Будимир Вукићевић

Полуматуранти Основне школе „Вук Караџи“ из Подгорице у раздраганоj атмосфери и расположењу прославили су полуматурску ноћ, као круну свог заjедничког деветогодишњег учења и дружења. Директор школе Будимир Вукићевић поздравио је генерацију наглашавајући да су генерација за примјер и да ће их се увијек радо сјећати.

image

Успомена заувијек

LAZAR RUZIC
image

Чекају их нека нова звона

LAZAR RUZIC
image

Док музика не најави весеље

LAZAR RUZIC
image

Другари, пратиоци, пријатељи

LAZAR RUZIC

– Драги полуматуранти, данас се слави ваша срећа, младост и знање. Гледамо вас тако прелијепе, насмијане, младе и пуне позитивне енергије и ми, ваши наставници, као и ваши родитељи, желимо да останете тако срећни, блиски и да увијек будете подршка и помоћ једни другима у годинама које долазе.

image

Заједно и јачи и љепши

LAZAR RUZIC

Ви сте генерација најбољих, понос своје школе и свог града. Сви остављамо траг својим животом и радом. Љепота живота је у различитости тих трагова.

image

Сјећања немају рок трајања

LAZAR RUZIC

Нека сви ваши будући трагови, као и ови претходни, буду саткани од среће, љубави, знања, маште и доброте. Ваши наставници су се трудили да буду предани мисионари и да вас уз образовање уче самопоштовању, да вам открију племенитост коју носите у себи, а које често нисте ни свјесни.

image

Примјерни у школи, спремни за живот

LAZAR RUZIC

Нисмо вас учили, него смо вас подстицали да учите, извлачећи из вас оно најбоље, са пуно љубави и увијек наглашавајући да сте само ви важни, ваши животи и срећа. Желимо вам све најбоље у даљем школовању и животу – истакао је Вукићевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 03:42