/ -Фото: Архива
07/08/2021 u 14:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Отац Бритни Спирс: Требали смо да је смјестимо у психијатријску установу

Поп звијезда одбијала да узима љекове

Отац Бритни Спирс, Џејми одбацио је покушаје да му се одузме старатељство над ћерком и рекао да се недавно расправљало треба ли Бритни смјестити у психијатријску установу на процјену менталног здравља.

Џејми Спирс је рекао да му се Џоди Монтгомери, задужена за лична и медицинска питања америчке поп звијезде обратила почетком јула и изразила забринутост да Бритни не узима љекове како је прописано, наводи се у судским документима.

- Изнијела је потенцијалне опције, укључујући 5150 психијатријско задржавање - навео је Џејми Спирс.

По калифорнијском закону, уредба 5150 допушта да се особа задржи на психијатријској процјени ако се сматра опасном за себе или друге.

Адвокатица Монтгомери рекла је јуче да њу забрињава ментално здравље пјевачице, али да је њен отац погрешно представио њихов разговор.

Бритни Спирс је тражила да  „жели свој живот назад“ на суду у Лос Анђелесу у јуну. Отац јој је старатељ од 2008. године када је имала нервни слом.

Старатељство је одређено након што је Спирс затражио од суда овлашћења да надзире живот своје ћерке због, како је навео, забринутости за њено ментално здравље.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 18:16