/ - UNSPLASH, ILUSTRACIJA
01/05/2022 u 19:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Отказао свадбу пред вјенчање: Пас му jе био важниjи од жене

Било ми jе жао вјеренице све док ниjе дошао ветеринар и рекао да jе пас унио у себе велике количине алкохола и чоколадних намирница - написао је мушкарац

Колико год смо увјерени да добро познаjемо особу коjу смо изабрали за свог животног партнера, неке ствари могу да нас изненаде. Jедан мушкарац доживио jе толики шок да jе раскинуо везу дугу четири године и отказао свадбу само пар дана пред вјенчање.

- Вјереница и jа смо били заjедно четири године, а вјерени смо шест месеци. Имам пса мјешанца коjи има седам година и наjбољи jе пас на свијету. У суботу jе она имала дјевоjачко вече код куће, jа сам отишао код своjих родитеља, а пас jе остао с њом - написао jе мушкарац у обjави на "Редиту".

Рекао jе вјереници да пса обавезно, кад почне забава, затвори у спаваћу собу, али у пет уjутру jе добио позив да нешто ниjе у реду са псом. Вјереница jе била jе пиjана, али успео jе да jоj обjасни да треба да узме такси и одведе пса у ветеринарску клинику, преноси Курир.

- Када сам стигао тамо изгледала jе као да сатима ниjе престаjала да плаче, ниjе могла ни да говори. Њене двије приjатељице рекле су ми да jе пас жив, али да ниjе добро. Било ми jе жао вјеренице све док ниjе дошао ветеринар и рекао да jе пас унио у себе велике количине алкохола и чоколадних намирница - наставио jе.

Када су стигли кући рекао jе своjоj вјереници да спакуjе своjе кофере и оде из његове куће, али и из његовог живота. Рекао jоj jе да ни венчања неће бити и да то каже своjим гостима, а он ће своjима, након чега се она само спаковала и отишла без ријечи. Убрзо након тога на телефон су почеле да му стижу поруке од њених сестара, браће, њене маjке и њених приjатеља коjи су га вријеђали.

Покушао jе да се обрати и своjоj породици, али и они су му рекли да jе претјерао, преноси "Мирор".

- Она ми се гади и не могу ни да jе погледам у очи, а камоли да с њом проведем своj живот. Она jе немарна и неодговорна и не желим да jедног дана науди нашем дјетету - закључио jе у своjоj обjави на Редиту где jе и тражио савјет од других корисника.

Многи корисници стали су у његову обрану и подржали га.

- Иако сигурно ниjе ништа лоше планирала да учини, очигледно доноси лоше одлуке и не може jоj се вјеровати", "Такав ниво непажње може некога да убиjе, шта би људи рекли да jе учинила исту ствар с дјететом?", писали су корисници.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 06:46