/ - FOTO: INSTAGRAM
09/11/2022 u 03:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Otkriven uzrok smrti Arona Kartera

Mlađi brat Nika Kartera, popularnog člana benda The Backstreet Boys, preminuo je u 35. godini života ove subote

Aron Karter je preminuo u 35. godini života, a pronađen je mrtav u svom domu u kadi. Isprva uzrok njegove smrti nije bio poznat, ali stručnjaci i policija sada tvrde da je postalo očito kako je Aron bio zavisnik od opijata.

Naime, mlađi brat Nika Kartera, popularnog člana benda The Backstreet Boys, preminuo je u 35. godini života ove subote, a pronađen je u beživotnom stanju u kadi u svom domu u Kaliforniji. Pjevač je imao nekoliko dijagnoza - poremećaj višestruke ličnosti, šizofreniju i akutnu anksioznost, a često je bio u fokusu javnosti zbog skandala. Naime, u novembru prošle godine američki mediji o njemu pisali jer je nedelju dana nakon porođaja izbacio svoju vjerenicu Melani Martin i njihovog sina Princa iz kuće.

Karter i Melani su se međusobno optuživali za zlostavljanje, a onda pomirili. Ubrzo su opet raskinuli i ona je tražila za Arona zabranu prilaska. 

Danima se tako šuškalo šta je zapravo uzrok prerane Aronove smrti, a policija tvrdi da je sada pronašla dokaze da je 35-godišnjak bio zavisan od udisanja kompresovanog vazduha iz limenki. Prema pisanjima stranih medija u njegovom domu su pronađene brojne prazne limenke kompresovanog vazduha kao i gomile bočica pilula i ljekova koji se inače izdaju na recept. Nije jasno da li je predoziranje razlog njegovog utapanja u kadi, ali policija smatra da bi to moglo da bude lako moguće.

Aron je iza sebe ostavio sina rođenog prošle godine, a prije mesec i po je otišao na program odvikavanja koji je trebao da mu preokrenuti život. Nažalost, to se nije dogodilo, već je završio tragično.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 09:10