horoskop znaci / - FOTO: PEXELS
07/12/2022 u 21:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ovi znakovi će sjutra najjače osjetiti uticaj punog Mjeseca

U ovom periodu biće puno razgovora, ali je najvažnije ostati na strani istine

Saznajte na kojih 5 horoskopskih znakova će najjače uticati pun Mjesec u Blizancima 8. decembra 2022. godine.

Pun Mjesec 8. decembra ukazuje da je vrijeme da se posvetite svom unutrašnjem ja. Moguće je da postoje neki nemiri, da će emocije isplivati na površinu, kao i da su moguće velike promjene i otkrića. Ovaj pun Mjesec biće u znaku Blizanaca, pa možete očekivati otvorene razgovore, puno ideja, velike riječi. U ovom periodu biće puno razgovora, ali je najvažnije ostati na strani istine.

Pun Mjesec kreira konjunkciju sa retrogradnim Marsom, što znači da možete očekivati da će stvari postati malo neuredne. Mars — planeta sukoba, strasti i seksualnosti — u retrogradnoj fazi prolazi kroz Blizance od oktobra, što dovodi do pitanja sa kojima se treba suočiti i ogorčenosti koje zahtevaju preispitivanje.

Rak

Spadajući u vašu dvanaestu kuću duhovnosti, ovaj pun Mjesec je stvoren da napravite pauzu i odmorite. To je izuzetno važno da biste se resetovali, napunili i razjasnili svoje sljedeće korake ka dostizanju dugoročnog cilja. Vašem tijelu i mislima su potrebni odmor i relaksacija. Nemojte sebe prisiljavati protiv vlastite energije. Pun Mjesec je period za samoću, razmišljanje, preispitivanje - povežite se sa sobom na dubljem nivou.

Ribe

Toliko ste naporno radili da biste stekli više uticaja u svojoj karijere i da biste se još više pokrenuli ka uspjehu. Međutim, pobjeda u igri nije najvažnija stvar u vašem životu, posebno ako izbjegavate probleme u svom ličnom životu pod maskom da ste radoholičar. 

Strijelac

Vaš solarni povratak je u toku, što vas podsjeća da budete sigurni u sebe i da vjerujete u svoju sposobnost da postanete bolja osoba. Međutim, pun Mjesec skreće vašu pažnju na vaše odnose jedan na jedan. Odvijajući se u vašoj sedmoj kući, saveznika, neprijatelja, supružnika i poslovnih partnera, ovaj lunarni događaj vas tjera da prepoznate šta funkcioniše, a šta ne, kada je u pitanju dinamika vašeg odnosa. Ako je osnova veze slaba i nepozdana, ovaj pun Mjesec bi mogao biti kap koja će preliti čašu. Međutim, ako ste vi i vaš partner voljni da preuzmete odgovornost i sretnete u sredini, ovaj pun Mjesec će vas podstaći da shvatite koliko je vaša veza zaista jaka.

Djevica

Pun Mjesec u Blizancima donosi moć vašoj 10. kući karijere i reputacije, osvjetljavajući vaš društveni položaj. Možda preispitujete svoje profesionalne ciljeve i shvatate da nešto ne funkcioniše. Okretanje broda kada je skrenuo sa kursa nikada nije lako, ali je bolje nego nastaviti u pogrešnom pravcu. Imate toliko potencijala da uradite nešto nevjerovatno u svojoj karijeri, posebno ako počnete sada" Međutim, to ne znači da možete da odustanete samo kad postane teško. Put koji je pred vama je prožet preprekama i izazovima, ali ako niste voljni da prebrodite oluju, kako ćete drugačije moći da dokažete koliko ste zaslužili napredak?

Blizanci

Vi ste zvijezda punog Mjeseca i svi žele da čuju šta imate da kažete. Pošto ovaj pun Mjesec obasjava vašu prvu kući ličnosti, ohrabriće vas da se zagledate duboko u sopstveni odraz i pažljivo pogledate osobu koja postajete. Samo zato što ste pravili greške u prošlosti ne znači da ste ista osoba kao i ranije. Dozvolite ovom punom Mesecu da vam pokaže sve načine na koje ste rasli. Pripremite se da dođe do vrhunskog trenutka u vašem životu, jer je pun Mjesec uvjek trenutak promjene i završetka. Možda oslobađate ljutnju i ogorčenost za koje niste znali da ih zadržavate. Ne kažnjavajte sebe što ste ljuti, Blizanci. Ljutnja samo znači da vam je stvari, stvari stalo. Oslobodite se toga.

Izvor: Sensa

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 10:27