Paris Hilton / - INSTAGRAM
27/02/2023 u 19:07 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Paris Hilton planira drugu trudnoću, želi kćerku

Paris Hilton je otkrila da planira još jednu trudnoću putem vantjelesne oplodnje

U nedavnom razgovoru za magazin "Glamour" bogata naslednica je otkrila da planira još jednu trudnoću i to samo nekoliko nedjelja nakon što je dobila prvo dijete sa suprugom Karterom Reumom.

Paris je, takođe, priznala da je prije nego što je upoznala Kartera na svoju inicijativu zamrzla jajne ćelije kako bi jednom u budućnosti, kad bude pravo vrijeme, mogla da se ostvari kao majka, a taj san joj se prije nekoliko nedjelja i ostvario, prenosi "Dejli mejl".

Sada bogata nasljednica planira drugu trudnoću, a kako kaže, svim silama će se truditi da ovog puta dobije jednu kćerkicu.

Isto tako, podijelila je i pomalo neobično ime koje je dala svom sinu. On se zove Phoenix Barron Hilton Reum.

Ime Phoenix je inspirisano gradom u Arizoni, a već je najavila da će budućoj kćerci, ako se odluči za još djece, dati ime London, inspirisano glavnim gradom Ujedinjenog Kraljevstva. 

Baron, srednje ime sina od Paris Hilton, inspirisano je njenim djedom. Influenserka je rekla kako je on uvijek bio njen mentor i inspiracija, pa je odlučila da mu na ovaj način oda počast. 

Podsjetimo, Paris Hilton je u januaru ove godine dobila svoje prvo dijete, a javnost je bila iznenađena viješću da je bogata nasljednica u 42.godini života postala mama.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 17:52