/ Фото: Инстаграм
20/10/2021 u 23:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Паулина Манов: Нисам кафански тип, али сам се везала за Љиљану

Ту улогу сам донијела на свијет и људи су се повезали са њом, каже глумица

Глумица Паулина Манов, која је заблистала у филму "Тома" глумећи Љиљану каже да се много везала за тај лик и да су се кроз њу људи повезали са Љиљану. 

- Бићу везана за Љиљану, ту улогу сам донијела на свијет и људи су се повезали са њом. Такође сам се и ја везала за њу и хтјела сам да друге људе повежем са њом- казала је Паулина у емисији „Балканском улицом“ са ауторком Весном Дедић.

Паулина је открила да није кафански тип, али да воли да наручи пјесму "Gipsy song" Влатка Стефановског. 

- Моји родитељи су били рокери и у кући се слушала тотално другачија врста музике од кафанске- навела је она. 

Испричала је да је током протеклих десет година прошла кроз одређене психичке и емотивне кризе, те да се у једном тренутку и угојила, што је отежавало њено кретање и свијест о себи.

- Будући да је моје искуство с мушкарцима било врло скромно, али врло рђаво, непосредно прије упознавања са Владимиром, чврсто сам одлучила да се мушког пола манем и посветим уређењу свог стана који сам тек пазарила. Владу сам примијетила на премијери представе "Не играј на Енглезе" - испричала је глумица.

Врло брзо Владимир Ђурђевић је постао њен партнер, а заједно су добили и ћерку Мину.

Истакла је да јој је тај период живота био најљепши, али и најизазовнији. Угојила се тридесет килограма, а како дуго није радила, а услиједиле су и емотивне и креативне кризе.

- Волела сам своје тијело и то што имам вишак масних наслага на које Мину могу да наслоним и да јој буде удобно. Нисам имала огледало да видим до које је мјере то отишло, само сам приметила да не могу да уђем у ствари које сам раније носила, али и да се све теже крећем и осјећам као да имам још једну особу обмотану око себе. Пошто сам престала да дојим, отпочела сам с дијетом и напорним тренинзима, и врло брзо у позоришту играла дјевојчицу. Имала сам велику подршку породице, тачније супруга и маме, који су на моју молбу престали да у кућу доносе пиво, сланину и сир. Оно што је мени у читавом том процесу било веома важно јесте да сам завољела себе- закључила је глумица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 07:25