Фото: Фејсбук / - Фото: Фејсбук
14/01/2022 u 17:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пјесма "Једина Српска" поново на Јутјубу

Београдски синдикат и Даница Црногорчевић на свечаној академији поводом Дана Републике, 8. јануара, премијерно су извели пјесму "Једина Српска" посвећену прослави 30 година од оснивања Републике Српске

Спот за пјесму Београдског синдиката и Данице Црногорћевић "Једина Српска" поново је постављен на Јутјуб.

Вођа групе Београдски синдикат Феђа Димовић саопштио је да је спот поново постављен, овај пут на БС канал.

Подсјећамо, Димовић је јуче саопштио да је Јутјуб скинуо спот за пјесму по наводном захтјеву власника појединих снимака Драгана Радовића, иако он тај захтјев није ни поднио.

Београдски синдикат и Даница Црногорчевић на свечаној академији поводом Дана Републике, 8. јануара, премијерно су извели пјесму "Једина Српска" посвећену прослави 30 година од оснивања Републике Српске.

У опису пјесме наведено је да је настала као жеља ових умјетника да се својом музиком бар мало одуже народу Републике Српске за страдање и терет који су поднијели у одбрани слободе, вјере и националног идентитета цијелог српског народа.

 - Годинама уназад Српска је за све нас била бастион српства. Хвала нашем страдалном народу из Републике Српске што је у овим тешким годинама прогона и притисака који и даље трају, очувао живим Косовски завјет и завјете наших богоносних отаца Светог Саве и Светог Симеона. Шта год да каже сила која нам пријети, ми смо своје јединство већ остварили у љубави, духу, крви и тијелу нашег Господа Исуса Христа - навели су аутори.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. april 2024 11:42