Plesači BJutija na turniru u Splitu / -USTUPLJENE FOTOGRAFIJE
28/11/2023 u 17:30 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Plesači Bjutija zasijali na Međunarodnom turniru u Splitu

U jakoj konkurenciji crnogorski plesači osvojili plesni podijum, a potom i tron

Nemaju bez razloga rječ "ljepota" u nazivu kluba. Njihov stav, gracioznost i pokret čine ples lijepom stranom života, sporta i takmičenja. Na ponos klubu, trenerima i koreografima, roditeljima i cijelom Plesnom savezu, takmičari plesnog kluba "Beauty" ostvarili su zapažene rezultate na Dalmatian dance turniru u Hrvatskoj.

image

Plesači BJutija na turniru u Splitu

-USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Čak 80 takmičara ovog kluba osvojilo je, prvo plesni podijum, a potom i plesni tron, na plesnom turniru u Splitu. U jakoj konkurenciji takmičari plesnog kluba Beauty okitili su se isključivo zlatnim i srebrnim medaljama.

image

Plesači BJutija na turniru u Splitu

-USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Najsjajnije odličje i 1. mjesto osvojili su u disciplini show dance formacija djeca, potom 1. mjesto mala grupa modern&contemporary, 1. mjesto jazz formacija djeca, 1. mjesto formacija modern&contemporary djeca, 1 mjesto  Selami Amina modern&contemporary, 2. mjesto Maša Stojanović show dance solo, 2. mjesto jazz formacija juniori, 2. mjesto jazz formacija seniori. Na Gala večeri najboljih naši takmičari su osvojili 1. mjesto u kategoriji djeca i novčanu nagradu 250 eura, dok je Maša Stojanović osvojila novčanu nagradu od 100 eura za drugo mjesto najboljih solista na takmičenju u kategoriji djece.

image

Najbolji plesaci u kategoriji djeca

-USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

- Čestitamo svim našim takmičarima, trenerima, koreografima Sanji Drakulović i Gabrijeli Vukašinović, zahvaljujemo svim roditeljima na popdršci, posebno onima koji su bili sa nama u Hrvatskoj - Milici Naumović, Dragani Bogavac, Nadi Bojić, Sanji Ćorić kao i organozatoru Jure Leskuru na lijepom prijemu. Nastavljamo takmičarsko druženje na KUP -u Crne Gore - poručili su iz PK Beauty.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. jul 2024 03:49