/ - IVAN PETROVIć IPE
11/03/2023 u 22:15 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO/VIDEO) Izbor za Miss Crne Gore: Kotoranka Anđela Vukadinović proglašena za najljepšu djevojku

Na izboru za Mis Crne Gore održanom pod sloganom "Ljepota sa smislom", što se odnosi uporavo na obrazovanje, pa je nakon prvog izlaska finalistkinja uručena i stupendija Univerziteta Donja Gorica, jednoj od njih

Anđela Vukadinović je na zvaničnom izboru za Mis Crne Gore proglašena za najljepšu djevojku u Crnoj Gori u 2023. godini. Pored titule najljepše i mogućnosti da Crnu Goru predstavlja na takmičenju Miss World koje će se održati u decembru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, osvojila i stipendiju Univerziteta Donja Gorica.

image
- IVAN PETROVIć IPE

- Sve su djevojke bile prelijepe, i nisam očekivala ali drago mi je da je žiri prepoznao moj kvalitet i sve osobine koje treba da ima jedna mis Crne Gore. Prezadovoljna sam što sam osvojila čak tri titule mnogo mi to imponuje. Hvala Regentu i žiriju koji je glasao za mene. Mnogo sam zadovoljna i srećna, sad me očekuje mnogo priprema i naporan rad ali spremna sam za to. Želim da predstavim Crnu Goru na najbolji mogući način a to je da predstavim kulturu, tradiciju, običaje i poznate ličnosti iz prošlosti i sadašnjosti, navela je Vukadinović.

image

Izbor za Mis

- FOTO: IVAN PEROVIć IPE

Za prvu pratilju proglašena je Katarina Lukovac, druga pratilja je Maša Žugić, a za Mis fotogeničnosti po ocjeni novinarskog žirija izabrana je Anđela Vukadinović, iz Kotora. Ona je izabrana i za Lice hotela Regen. Mis šarma je Anastasija Dragović, Lice hotela Splendido je Maša Žugić. Lice salona Prive Maša Žugić.

Na izboru za Mis Crne Gore održanom pod sloganom "Ljepota sa smislom", što se odnosi uporavo na obrazovanje, pa je nakon prvog izlaska finalistkinja uručena i stupendija Univerziteta Donja Gorica, jednoj od njih. Po ocjeni profesorskog žirija dobitnica je Ines Vučinić, iz Danilovgrada.

image

Izbor za Mis

- FOTO: IVAN PEROVIć IPE

Prema riječima Nikoline Lončar, PR Izbora za Mis Crne Gore, za ovo takmičenje prijavilo se 417 djevojka iz svih djelova Crne Gore. U uži izbor ušlo je 37 ljepotica, na finalnom kastingu je odabrano njih 13, a na samom izboru za najljepšu učestvovalo je 12 finalistkinja i to: Marija Kapisoda, Katarina Popović, Anđela Vukadinović, Nela Papović, Katarina Novović, Maša Žugić, Andrea Nikolić, Monika Radović, Katarina Lukovac, Daria Matijević, Ines Vučinić i Anastasija Dragović.

- Zadovoljna sam kompletnom organizacijom događaja, sve je proteklo u najboljem redu. Ono što smo zamislili to smo i ostvarili, svi naši prijatelji koju su nam pružali podršku su ispunili naša očekivanja. Svima se zahvaljujemo, posebno Opštini Tivat, hotelu Regent i salonu Prive, našim glavnim sponzorima. Veoma sam zadovoljna kako su djevojke prihvatile sve ovo, pripreme su protekle veoma dobro, i svaka je po mom mišljenju, zadovoljila kriterijume ali kod finalnog izbora odlučile su upravo te neke sitnice. Glavni žiri je imao dosta težak zadatak, kao i novinarski koji je izabrao Mis fotogeničnosti. Sa novom misicom već od sjutra kreće rad, imamo zakazane intervjue i nadam se da ćemo ispuniti sva očekivanja. Ono što je bitno da pomenem jeste da misica pored krune dobija i stipendiju Univerziteta Donja Gorica, koji su već 12 godinama sa nama i dodjeljuju dvije stipendije, jednu za mis Crne Gore, a drugu će dobiti jedna od finalistkinja, po izboru njihovog profesorskog žirija - kaže Lončar.

Ona je istakla da još nije donesena odluka da li će na predstojećem izboru za Mis svijeta Crnu Goru predstavljati Natalija Labović ili nova misica.

- To još definitivno ne znamo, ali ono što sigurno znamo i što je skorašnja informacija jeste da je izbor za Mis svijeta umjesto u maju ove godine, pomjeren za decembar i da će biti u Dubaiju i Abu Dabiju - istakla je Lončar.

Ovogodišnje finalistkinje su imale tri predstavljanja, a ove godine bilo je i nekoliko novina.

- S obzirom na to da svjetski izbori polako počinju da mijenjaju pravila kada je u pitanju predstavljanje djevojaka, nismo imali predstavljanje u kupaćim kostimima. Umjesto toga, finalistkinje su se predstavile javnosti u narodnim nošnjama, što nismo imali ovih godina. Pored toga finalistkinje su se predstavile i u novoj kolekciji dvije talentovane mlade dizajnerke, Brenda ANKI i u svečanim toaletama Sleen Exslusive iz Podgorice - kazala je Lončar.

Ovogodišnja prestižna manifestacija izbor za Mis Crne Gore održana јe u Tivtu, a muzičkom diјelu večeri nastupili su Ana Rucner sa numerom "Strah od ljubavi", kao i Dino Beharović i Monika Knezović

Djevojke su prošetale u crnogorskoj narodnoj nošnji.

Finalistkinje su: Marija Kapisoda, Katarina Popović, Anđela Vukadinović, Nela Papović, Katarina Novović, Maša Žugić, Andrea Nikolić, Monika Radović, Katarina Lukovac, Daria Matijević, Ines Vučinić, Anastasija Dragović i Ksenija Popović.

image
- IVAN PETROVIć IPE
image
- IVAN PETROVIć IPE
image
- IVAN PETROVIć IPE
image

Članica žirija Slavica Jovanović

- IVAN PETROVIć IPE
image

Novinarski žiri

- IVAN PETROVIć IPE
image

Predstavljanje žirija

- IVAN PETROVIć IPE
image
- IVAN PETROVIć IPE
image
- IVAN PETROVIć IPE
image
- IVAN PETROVIć IPE
image
- IVAN PETROVIć IPE
image
- IVAN PETROVIć IPE
image
- IVAN PETROVIć IPE

Generalni medijski pokrovitelj događaja je RTCG a u muzičkom dijelu će se predstaviti crnogorska pjevačica Monika Knezović, Dino Beharović i hrvatska umjetnica Ana Rucner.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 08:01