Nikolina Lončar / -PRIVATNA ARHIVA
26/01/2023 u 15:09 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Počele prijave za Miss Crne Gore

Izbor za Miss Crne Gore za 2023. godinu biće održan 11. marta

Izbor za Miss Crne Gore za 2023. godinu biće održan 11. marta u hotelu Regent u Porto Montenegru. Prema riječima Nikoline Lončar, PR menadžera Izbora za Miss Crne Gore, već vlada veliko interesovanje i do sada se prijavilo preko 300 djevojaka.

-Sve zainteresovane djevojke mogu podnijeti prijavu do početka marta. Prijava za učešće mora da sadrži ime i prezime kandidatkinje, datum i godinu rođenja, visinu, težinu, mjere (obim struka, kukova i grudi), kratku biografiju, kojim se jezikom ili jezicima kandidatkinja služi, grad iz kojeg dolazi i dvije fotografije koje su obavezne – fotografija lica i fotografija cijele figure, kao i kontakt telefon, koji je, takođe, obavezan i e-mail. Što se tiče kriterijuma koje takmičarke treba da zadovolje, to su: visina od 175 do 185 centimetara, tetežina od 55 do 65 kilograma. Što se tiče donje starosne granice, to je 16 godina, dok je gornja 26 kako stoji u propozicijama svjetskih takmičenja koje smo u obavezi da poštujemo. Ono što posebno naglašavamo svaki put jeste da buduća Miss Crne Gore mora imati napunjenih 18 godina u februaru ove godine - kazala je Lončar.

Prema njenim riječima, prijave se mogu slati na jedan od dva mejla: – Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

-Petog marta će biti održan glavni kasting u hotelu Regent na kojem će stručni žiri odabrati 15 finalistkinja. Na tom kastingu će biti predstavnici Miss YU i Miss Monte agencije nakon kojeg će izabrane finalistkinje ostati u hotelu u karantinu kako bi se pripremale za izbor koji će biti održan 11. marta. Još uvijek razmatramo najbolji način kako da odredimo koje djevojke će ući u najuži izbor i od tih izaberemo najljepših 15 koje će se takmičiti za titulu. Sve djevojke koje su uredno poslale svoju prijavu na neki od naznačenih mejlova biće blagovremeno obaviještene da li su ušle u uži izbor ili ne- zaključila je Lončar.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:16