Рудолф загријао публику на Лејк фесту / - Скриншот
05/08/2021 u 20:24 h
Biljana BrašnjoBiljana Brašnjo
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Почео 10. јубиларни Лејк фест у Никшићу

Један од најпознатијих рок фестивала региона традиционално се одржава поред језера Крупац у Никшићу.

Колашински бенд „Рудолф” наступом отворио је вечерас овогодишњи Лејк фест у Никшићу. Један од најпознатијих рок фестивала региона традиционално се одржава поред језера Крупац у Никшићу.

Овогодишње издање је јубиларно, десето, а иначе траје три вечери и свака ће почети наступом бендова из Црне Горе. Због пандемије корона вируса фестивал није организован прошле године, а ове реализује се уз поштовање епидемиолоских мјера.

Фестивалски простор контролише обезбјеђење организатора, као и нишићка полиција. Посјетиоци који немају потврду о вакцинацији, или да су преболовали ковид у последњих 180 дана или негативни ПЦР тест на улазу у фестивалски простор морају се тестирати, а обезбиједјени су брзи антигенски тестови.

Уз улазницу за једно вече фестивала, која кошта 10 еура, брзи тест плаћају 2 еура. Уколико имају улазницу за све три вечери, која кошта 25 еура, тест је бесплатан.

Након Колашинаца, које је испратио веома мали број публике, наступиће Мортал Комбат, потом је најављен састав Хладно пиво, па Психомодо поп. Прво фестовалско вече, према најави, затвориће Никола Врањковић.

(Видео: Жељко Шапурић)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 14:05