Поносни полуматуранти ОШ ВУкашин Радуновић / Дан
21/05/2022 u 11:59 h
Darko JovovićDarko Jovović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Полуматуранати ОШ „Вукашин Радуновић“ из Берана настављају веселим стазама другарства, успјеха и знања

Ради се о једној изузетно доброј и успјешној генерацији ученика која је показала завидно знање и примјерно владање током основног образовања, казао је директора школе Жељко Голубовић

Свечаним дефилеом центром града, 74 полуматуранта беранске Основне школе "Вукашин Радуновић" озваничили су завршетак основног образовања.

image

Одважношћу одушевили суграђане

Дан

Они су на почетку шетње, праћени поздравима родбине и бројних суграђана, направили заједничку фотографију испред зграде Општине, одакле су послали поруку да ће и у наредном периоду корачати веселим стазама другарства, успјеха и знања.

image

На путу ка успјеху најважнији је први корак

Дан

Свршени основци поменуте школе су након тога, пролазећи градом, цијело вријеме показивали да у себи носе духовни сјај и да су спремни да на прави начин одговоре будућим животним изазовима.

image

Спремни за славље

Дан

А дa се ради о успјешној генерацији ђака потврдио је и директора школе Жељко Голубовић, рекавши да су у питању ученици чије даље школовање, на пути успјеха и просперитера, изискује велики рад и одговорност.

image

Школски дани за памћење

Дан

-Ради се о једној изузетно доброј и успјешној генерацији ученика која је показала завидно знање и примјерно владање током основног образовања. Међутим, жао ми је што су ови ученици, због епидемије вируса корона, морали добар дио свог школовања да проведу у својим кућама, пратећи наставу на један специфичан начин.

image

Слављеничка ноћ мора имати репризу

Дан

То је свакако утицало да остану ускраћени за одређене погодности које пружа регуларни наставни процес. Зато ће у наредном школовању морати доста да раде како би надокнадили изгубљено. Уз тај додатни рад, сигуран сам, да ће успјех ових ученика бити загарантован – навео је Голубовић.

image

Успомена на малу матуру

Дан

Он је свршеним полуматурантима пожелио да израсту у успјешне одговорне и срећне људе.

image

Сад на журку, сјутра у живот

Дан

- Желим да ученици наставе да постижу добре резулатате и да временом постану успјешни људи који ће бити од користи срединама у којима буду живјели и радили. Зато им желим пуно среће, у нади да неће заборавити школу у којој су научили прва слова и да ће давати допринис развоју свог завичаја – нагласио је Голубовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. april 2024 17:13