Подршка у усваjању знања / Лазар Ружић
12/05/2022 u 23:10 h
Milica VujisićMilica Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Полуматуранти ОШ „Максим Горки” прославили крај деветогодишњег школовања: Поносни на сваку вашу петицу

Част ми је изразити наш понос због ваших броjних достигнућа током година и успjеха у свим подручjима. Иако сам са вама био у кратком периоду, свjедок сам ваше посвећености коjу сте показали према учењу, у односу са наставницима, са управом школе, казао је директор Добрашиновић

Полуматуранти ОШ „Максим Горки“ исписаће нове животне странице на jаким темељима, како знања тако и примjерног понашања. Доказали су да ниjесу добри само у учењу, па су савладали ритам и плес за петицу.

image

Посвећеност се исплатила

Лазар Ружић

Генерацију је поздравио директор школе Тигран Добрашиновић и пожелио срећу у следећој етапи путовања кроз живот и образовање.

image

Весела дружина

Лазар Ружић
image

Нек се забиљежи гламур

Лазар Ружић

– Прошло jе девет година од како сте весели, насмиjани и радознали закорачили у непознато кроз широм отворена врата знања, подршке и разумиjевања, наше школе „Максим Горки“.

image

Савладали прве школске изазове

Лазар Ружић

Дочекале су вас са осмиjехом на лицу, ваше учитељице коjе су са вама диjелиле радост и стрепњу. Уводиле вас у свиjет слова, броjева, игре и школских правила. Само оне знаjу колико сте их ви, како то само дjеца знаjу, оплеменили и исписали странице њиховог живота, а исто тако учитељице су ушле у ваше животе, да их памтите и да вам њихове смjернице буду водиље кроз живот.

image

Примјер знања и сазријевања

Лазар Ружић

Тешка срца учитељице су вас препустиле разредним старjешинама, коjи су наставили започето и били вам подршка прво у усваjању знања, али и у сазриjевању. Увиjек су били ту за вас и кад сте правили несташлуке и кад сте хтjели сачувати неку таjну, кад вам jе требала подршка у учењу, а били поносни на сваки ваш успjех. Мени jе такође част изразити наш понос због ваших броjних достигнућа током година и успjеха у свим подручjима.

image

Све лијепо се памти заувијек

Лазар Ружић

Иако сам са вама био у кратком периоду, свjедок сам ваше посвећености коjу сте показали према учењу, у односу са наставницима, са управом школе. Све то jе било компликованиjе у овом времену коjе jе изазовно и за вас и за нас. Драго ми jе да остављате позитиван примjер будућим генерациjама ученика – навео је Добрашиновић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 17:10