Растанак крунисали веселим дружењем / LAZAR RUZIC
18/05/2022 u 11:00 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Полуматуранти ОШ „Штампар Макарије“ прославили ноћ за памћење: Увијек бирајте и будите на страни добра

Вечерас славите младост, носећи прегршт лијепих успомена из школе, али и знање којим ћете даље крчити животне путеве, освајати свијет, али и градити бољу и љепшу будућност, своју, као и будућност ове земље, казао је директор Новица Гачевић

Полуматуранти ОШ „Штампар Макарије“ са радошћу, али и понеком сузом крунисали су своје деветогодишње школовање.

image

Нераскидиве везе

LAZAR RUZIC

– Поносни смо на вашу генерацију која је за примјер. Вечерас славите младост, носећи прегршт лијепих успомена из школе, али и знање којим ћете даље крчити животне путеве, освајати свијет, али и градити бољу и љепшу будућност, своју, као и будућност ове земље.

image

Елегантни и поносни

LAZAR RUZIC

Нека сви ваши будући путеви, као и сви претходни, буду саткани од среће, љубави, знања, маште и доброте. Ваши наставници су се трудили да буду предани мисионари и да вас уз образовање уче самопоштовању, да вам открију племенитост коју носите у себи, а које често нисте ни свјесни.

image

Фотографија за успомену

LAZAR RUZIC

Образовање је најмоћније оружје које можете употријебити да мијењате свијет. Знање којим сте се наоружали показаће вријеме које је испред вас.

image

Позирање за успомену

LAZAR RUZIC

У томе вам желим много среће и огроман успјех. Нема сумње да се вечерас обраћам будућим успјешним младим људима који ће освојити све сфере науке и живота и да ће ваша школа „Штампар Макарије“ бити поносна на вас. Ваша школа вјерује у вас! Гајим увјерење да ћете и ви заувијек бити поносни на то што сте били ученици ове школе. Ваша вриједност је непроцјењива.

image

Заједно у нове побједе

LAZAR RUZIC

Ипак, сурови свијет који вас чека већ сјутра пријети да вам отупи оштрицу, да вас врати у стање неоствареног потенцијала. Немојте му то дозволити. Вечерас, пожељећемо вам да останете оно што јесте и да постанете све оно што желите и можете да будете. Једино тако бићемо поносни једни на друге. На даљем путу, молим вас, увијек бирајте и будите на страни добра. Зато постаните најбољи, изградите вашу будућност онако како ви желите, јер алате за такву градњу имате у вашим знањима, талентима, неисцрпној способности да стално и даље учите – навео је директор школе Новица Гачевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 20:25