/ - FOTO: PRINTSCREEN
25/04/2023 u 04:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Porodica Serano na okupu poslije 20 godina

U spotu za obradu naslovnu numeru "Uno mas uno son siete" koju izvodi jedan od glumaca Fran Perea, pojavili su se Antonio Resines i Belen Rueda, koji su tumačili uloge Dijega i Lusije

Junaci popularne španske serije „Porodica Serano“ ponovo su se okupili 20 godina nakon emitovanja prve epizode serije kako bi snimili spot za obradu naslovne numere.

U spotu za obradu naslovnu numeru "Uno mas uno son siete" koju izvodi jedan od glumaca Fran Perea, pojavili su se Antonio Resines i Belen Rueda, koji su tumačili uloge Dijega i Lusije.

Osim „roditelja“, u spotu se pojavljuju i mladi glumci koji su u seriji igrali njihovu djecu – Veronika Sančez, Viktor Elijas, Natalija Sančez, Horhe Hurado, kao i Fran Perea koji izvodi pjesmu.

Prva epizoda serije „Porodica Serano“ je emitovana u Španiji od 2003. do 2008. godine, a ubrzo je postala popularna širom Evrope.

Serija je bila veoma popularna i kod nas, zbog čega su se mnogi korisnici društvenih mreža sa nostalgijom prisjetili popularne porodice.

Na osnovu ideje serije „Porodica Serano“ snimljene su serije u osam evropskih zemalja, a licencu je otkupila i američka mreža En-Bi-Si.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 06:03