Maraja Keri / -JUTJUB/SKRINŠOT
12/12/2023 u 12:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Posle 34 godine Maraja Keri snimila novi spot za svoj čuveni božićni hit

Pjevačica je sada na YouTube postavila novi spot, a u njemu su prikazani djelovi njene turneje Merry Christmas One and All, koja je počela 15. novembra 2023. u Kaliforniji

Maraja Keri objavila je novi spot za svoju najpoznatiju božićnu pjesmu "All I Want for Christmas Is You". Ta je pjesma izašla još 1994. ali svake godine se u praznično vrijeme vrti na radio stanicama.

Pjevačica je sada na YouTube postavila novi spot, a u njemu su prikazani djelovi njene turneje Merry Christmas One and All, koja je počela 15. novembra 2023. u Kaliforniji.

 

U jednom trenutku videa, pjevačica na sebe stavlja lentu na kojoj piše Kraljica Božića. Tokom jednog od brojnih koncerata su joj se na pozornici pridružili i 12-godišnji blizanci Morokan i Monro, koje je dobila s bivšim suprugom Nikom Kenonom. Spot ima skoro pola miliona pregleda za manje od tri dana.

Inače, spot je izašao samo dva dana nakon što je Billboard objavio da ovog decembra Maraja prvi put u poslednjih nekoliko godina nije prva na njihovoj listi Hot 100. Na tron je zasjela 78-godišnja Brenda Li s pjesmom "Rockin‘ Around The Christmas Tree" iz 1958. godine. Maraja se nalazi na drugom mjestu, ali je ispala prava lafica, pa je Brendi poslala cvijeće i čestitke zbog prvog mjesta na listi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 20:48