Skale 2023 u julu / -SKRINšOT
28/01/2023 u 12:14 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Predstavljena himna "Skala" i Boke "Naše je more, naše su skale"

Crna Gora će i u 2023. godini biti domaćin regionalnom festivalu Skale koji će se održati u julu, a organizaotri već najavljuju fantastičan program.

Crna Gora će i u 2023. godini biti domaćin regionalnog muzičkog spektakla! Festival Skale će ove godine biti održan u julu, a organizaotri najavljuju fantastičan program. Na pres konfereniciji povodom "Skala", koja je juče održana u Beogradu, predstavljena je himna festivala i Boke.

Himnu fetivala i Boke, spektakularno su izvele najveće zvijezde naših prostora, a to su Željko Samardžić, Sergej Ćetković, Dženan Lončarević, Ana Stanić, Nevena Božović, Ognjen Amidžić, Marko Kon i Željko Vasić.

"Himnu smo započeli još prošle godine. Nismo stigli za prošle "Skale" da je završimo ali mi je drago što su učestvovali i odazvali se mom pozivu, kolege koje imaju poseban odnos prema Herceg Novom, prema tradiciji koja postoji prema festivalima", istakao je Željko Vasić.

Osim himne, na konferenciji za medije su predstavljena i četiri učesnika i njihove pjesme.

Pjevač Siniša Svičević se predstavio sa pjesmom "Miris kože".

Zatim je Ana Mašulovićm koja je izvela svoju novu pjesmu – "Crta".

Milan Nedeljković jer pred publikom izveo pjesmu "Boje".

Mira Maletković je objavila novu pjesmu pod nazviom "Percepcija".

Pokrovitelj ovog jedinstvenog muzičkog festivala u regionu je Telekom Srbija.

Prošlogodišnji festival, održan je krajem juna na prostoru parka Igalo.

"Poslednje dvije večeri čule su se 42 tada već nove pjesme, dok su se za koncertnu atmosferu pobrinuli Milica Pavlović, Saša Matić, Angellina, Rasta, Sara Jo, Hurricane i Magla bend. Skale su u potpunosti bile revijalno-prezentacionog karaktera, sto zači da nije bilo takmičarskog karaktera. Podsjetićemo da su nove "Skale" prenošene na pet televizija sa zemaljskom pokrivenošću, na prostoru Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Sjeverne Makedonije", istakli su na konferenciji za novinare.

Izvor vijesti: Adria.tv

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 21:00