Ajrin Kara / - SCREENSHOT YOUTUBE
26/11/2022 u 15:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Preminula oskarovka Ajrin Kara, poznata po hitu iz „Flešdensa“

Vijest o smrti potvrdila je njena publicistkinja Džudit A. Mus, koja je otkrila da je Kara umrla u svom domu na Floridi. Uzrok smrti je trenutno nepoznat i biće objavljen „kada informacije budu dostupne“

Ajrin Kara, najpoznatija po tome što je pjevala naslovne pjesme iz čuvenih filmova iz 1980-ih "Fame" i "Flashdance", preminula je u 63. godini.

Ovu vijest je na Tviteru potvrdila njena publicistkinja Džudit A. Mus, koja je otkrila da je Kara umrla u svom domu na Floridi. Uzrok smrti je trenutno nepoznat i biće objavljen „kada informacije budu dostupne“.

„Ovo je apsolutno najgori dio za publicistu. Ne mogu da vjerujem da sam ovo morala da napišem, a kamoli da objavim vijest“, napisala je Mus.

Ajrin Kara je slavu stekla pošto je dobila ulogu u mjuziklu „Fame“. Nakon što je prvobitno dobila ulogu plesačice, za nju je napisana uloga Koko Ernandez, a otpjevala je i naslovnu numeru. Nastup joj je donio dva gremija – za najboljeg novog izvođača i najbolju žensku pop umjetnicu.

Otpjevala je i čuvenu naslovnu numeru za blokbaster „Flashdance“, za koju je osvojila Oskara za najbolju originalnu pjesmu, kao i još jednog Gremija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 01:02