Марко Мандић и Мета / -СКРИНШОТ
04/11/2021 u 10:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Претпремијера сингла Марка Мандића у 20 часова на Радију Д

Ова пјесма траје за нас већ годину дана и ја немам осјећај да тек излази. Једва чекам да чујете јер не могу да је упоредим са свим осталим. Алтернативна је прича скроз, можда неће имати комерцијали успјех, мада ко зна, казао је Мандић

Са "Рамдагадам" jе покидао, имао милионе прегледа, а онда се повукао, уз обећање да ће се вратити. Марко Мандић је одржао ријеч и вратио се, али овога пута са новом пјесмом. Претпремијера новог сингла "Замало" за Црну Гору биће вечерас на Радију Д у 20 часова, док је званична премијера на Јутјуб каналу умјетника у петак у подне.

Већ публика с нестрпљењем очекује Марков сингл што и не чуди с обзиром на његов досадашњи трендинг. Његов хит на jутjубу погледало jе више од 40 милиона људи и био jе jедан од наjслушаниjих у 2014. години. Марко је од тада предано радио на новом синглу који прати и спот како би надмашио себе.

- Та пјесма је настала прије годину и више дана. Када сам је написао позвао сам мог баш доброг пријатеља Мету да гостује на њој. Дуго смо имали проблем са реализацијом спота, јер просто смо одлијепили на ту пјесму. Кад је чујете, видјећете и зашто. Не знам како да је опишем, али мислим да је баш нешто свјеже на сцени. Цијели тај звук у пјесми нама даје трип да је посебна па смо се дуго трудили да све око ње и буде посебно. Како нисмо имали конкретну идеју за спот јурили смо талентоване Вељка Лаловића и Стефана Роквића који раде спотове. Ова пјесма траје за нас већ годину дана и ја немам осјећај да тек излази. Једва чекам да чујете јер не могу да је упоредим са свим осталим, алтернативна је прича скроз, можда неће имати комерцијали успјех, мада ко зна - казао је Мандић.

Марко ради музику коjа траjе. У данима када нас гуше инстант хитовима, он jе ипак опредиjељен за квалитет.

- Заглушени смо лудилом, тако да свако ко ради нешто мало ангажованије заслужује поштовање. Све како је било, било је искрено и природно, доста се разлкује мој звук од оног раније, али то јес ве у складу са годинама. Што се тиче музике ништа не бих мијењао, можда само послеовне потезе суштински цијели пут је био природан и спонтан, тако бих га и оставио. То у принципу не бих мијењао - казао је Марко.

Признао је да има доста пјесама на којима је радио и да постоји могућност да их обједини у албум.

- Размишљам о другом албуму јер имам доста пјесма. Могуће да албум буде у причи почетком године, и највјероватније би био неконцептуалан - казао је музичар.

Дани пандемиjе донијели су више слободног времена за добру књигу или добар филм. Марко једва чека да одгледа филм Дина.

- Тренутни се радујем да гледам Дину, пошто сам читао ту књигу, највеће СФ остварење икада, само да успијемо да увалимо дјецу бакама и декама и да добијемо та три сата - искрен је музичар.

Већ је размишљао, како је казао, да се опроба у стварању филмске музике, само ако се укаже прилика.

- Никад нисам добио прилику, али свакако бих волио да радим то некад у животу. Досад само није било прилике, али размишљао сам о томе. Било би баш кул - закључио је Мандић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 09:29