/ Принц Хари - YOUTUBE SCREESHOT
22/05/2021 u 16:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Принц Хари први пут проговорио о наjгорем периоду у свом животу и психичким проблемима

Имао сам вољу да пиjем и дрогирам се, само да се не бих осјећао тако како ми jе било у том тренутку, испричао је принц код Опре

Млади британски принц Хари први пут jе jавно испричао детаље из свог живота.

Принц Хари испричао jе све о наjгорем периоду свог живота, када jе изгубио маjку Даjану, коjа jе 1997. године погинула у саобраћаjноj несрећи у Паризу.

image
Принц Хари на сахрани принцезе Дајане - YOUTUBE SCREESHOT

- Имао сам вољу да пиjем и дрогирам се, само да се не бих осјећао тако како ми jе било у том тренутку. Нисам пио од понедjељка до петка, али бих у петак или суботу увече попио за читаву недјељу. Нисам пио из ужитка - рекао jе Хари и додао да му jе Меган помогла да потражи помоћ.

- Нисам живио у окружењу гдје се разговарало о моjим осјећањима, већ jе све морало да се сакрива. Сваки пут кад бих обукао одијело и кравату, морао сам да одиграм своjу улогу, због чега сам имао паничне нападе, зноjио се, срце ми jе брже куцало... Период од моjе 28. до 32. године живота био jе права ноћна мора - додао jе Хари.

Хари jе испричао код Опре и да jе био на терапиjама, као и да никада ниjе одговарао да jе срећан или тужан, већ да jе само добро.

Такође jе открио да у том периоду када jе улазио у ауто или jе видио камеру добиjао би паничне нападе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 12:01