Џејсон Момо / - Инстаграм
23/01/2022 u 07:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Прва слика Џејсона Момоа након најаве развода: Холивудског заводника нико није препознао

Фотографи су га усликали испред једне продавнице у Лос Анђелесу с картонском кутијом у руци. На себи је имао црну одјевну комбинацију и капу

Папарацо фотографи усликали су глумца Џејсона Момоу, први пут након што је најавио развод од дугогодишње супруге Лисе Бонет.

Фотографи су га усликали испред једне продавнице у Лос Анђелесу с картонском кутијом у руци. На себи је имао црну одјевну комбинацију и капу.

Иако је познат по дугој коси, Џејсон је одлучио да се ошиша, а више нема ни препознатљиву браду.

image

Џејсон Момо

- Инстаграм

Он је прије 10 дана објавио да се растаје од супруге Лисе Бонет у коју се заљубио када је био дјечак.

"Сви смо осјетили притисак и промјене у ово трансформацијско вријеме. Револуција је на путу и наша породица није изузетак. Осјећали смо је како је расла због сеизмичких помака који се догађају. Одлучили смо да с јавности подијелимо вијест да се растајемо. Дијелимо ову вијест не зато што мислимо да је то јако важна вијест, већ да бисмо могли достојанствено и искрено да наставимо са својим животима. Љубав међу нама наставља да расте и развија се на начине на које жели. Ослобађамо једно друго како бисмо постали оно што учимо да постанемо. На тај начин учимо дјецу што је све могуће", написали су у заједничкој објави.

Како је више пута испричао, Момоа је Лису видио на телевизији када је имао свега осам година и помислио како би волио да једног дана буде са њом.

Сан му се испунио и годинама касније путеви су им се спојили. Разлика од 12 година им није сметала, па су заједно провели 16 година.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 11:55