Higher sense / - HIGHER SENSE
17/06/2023 u 21:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Prvi ljetnji elektronski muzički festival u organizaciji Higher Sense u Podgorici

Festival će se održati 11. i 12. avgusta na aerodromu Špiro Mugoša, na nastupaće više od 30 izvođača

Higher Sense organizacija je u periodu iza nas postavila ozbiljan standard produkcije i potpuno osvojila publiku u Crnoj Gori programom koji kreira, a ovog ljeta najavljuje festival u Podgorici u lijepom prirodnom ambijentu Ćemovskog polja na sportskom aerodromu Špiro Mugoša.

Organizator HS će, u saradnji sa generalnim sponzorom Tuborg Mne i Glavnim Gradom Podgorica, publici u Crnoj Gori predstaviti lineup od preko 30 dj- eva sa svjetske, regionalne i domaće tehno scene. Najavljuju da će Higher Sense Vibration Festival pomjeriti granice i samu produkciju podići na novi, veći nivo.

Spremili su veliki prostor na aerodromu Špiro Mugoša, dvije bine, preko 30 izvođača kroz različite pravce, zonu zabave, kamping zonu i još mnogo toga.

Otkrili su ekskluzivno da super poznati producent Dejan Milićević iz Srbije otvara festival na Main Stage, dok će se na lineupu opet naći neprikosnoveni Metodi Hristov i fantastični duo The Yellowheads koji su obilježili njihove projekte tokom prošle godine, ali ovog puta u malo drugačijoj ulozi.

Osnivač ideje o HS svijetu, Aleksandar Joksimović kazao je da je ovaj projekat veoma važan kako za glavni grad, tako i za državu kako ima za cilj da pored domaće vjerne publike, privuče publiku iz regiona ali i veliki broj turista koji u to vrijeme posjećuju Crnu Goru.

- Pored najboljeg provoda i druženja koje je garantovano na ovom festivalu, cilj je da ovaj festival postane tradicija okupljanja svake godine, i da raste u jedan veliki prepoznatljivi projekat Crne Gore i Podgorice, kako u regionu tako i u Evropi. Očekujemo da ove godine okupimo 4-5 hiljada posjetioca po danu, iz Crne Gore ali i regiona, kako ovaj projekat ide regionalno kroz sami marketing i predstavljanje. Tu smo i da obogatimo turističku ponudu Crne Gore i predstavimo glavni grad Podgoricu kao centar kulturnih dešavanja u državi, jer to i jeste, naveo je on.

Joksimović je kazao da posjetioci mogu oečivati sjajan lineup i audio-vizuelnu produkciju, mnoštvo iznenađenja, i pravi spektakl ovog ljeta na aerodromu Špiro Mugoša.

- Projekat je u pripremi od marta 2023 godine i sada krećemo u konkretnu realizaciju. Pozivamo sve ljude koji shvataju da promjena dolazi iz nas samih, i da je vrijeme za kreiranje svijeta sacinjenog od zajednistva, ljubavi i razumjevanja. Kroz program koji radimo, pomažemo ljudima da na pravi način otkriju svoju životnu svrhu sa ciljem da jure svoje snove na pravi način. Svi smo povezani i vrijeme je da pošaljemo pravu poruku iz Crne Gore ka svijetu, a ona glasi: Svi smo jednako važni, svi smo posebni, vrijeme je za zajednistvo i progres svijesti. Vrijeme je za ljubav. Sve što dolazi od nas radimo upravo zbog tebe. Da, upravo zbog tebe dragi čitaocu, jer ti si naša najveća poenta. Vidimo se na aerodromu 11 i 12 avgusta. Uskoro najavljujemo cijeli lineup, o ulaznicama i slično, zaključuje Joksimovic.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:55