Мирка Васиљевић и Вујадин Савић / - фото: Скриншат
20/06/2021 u 21:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Први озбиљни проблеми у браку Мирке Васиљевић и Вуjадина Савића

Савић jе од када су дошли свако вече излазио, ишао на афтер партиjе и долазио уjутру кући

Проблеми Мирке Васиљевић и Вуjадина Савића испливали су у jавност због, наводно, честих излазака фудбалера. Свако вече се проводи по кафанама, а раздражљивоj трудници такво понашање много смета.

Љубав Мирке Васиљевић и Вуjадина Савића стара jе 12 година, а упркос раздвоjености и спекулациjама наставља да расте и развиjа се, упоредо са њиховим малишанима Андреjом, Адриjаном и Михаjлом, преноси Стори.

Лиjепа глумица jе у петом мjесецу трудноће и тренутно сви породично уживаjу у Београду jер њен супруг има професионалну паузу. Међутим, како медиjи преносе, не цвjетаjу им руже у браку jер се често свађаjу.

– Мирка jе и превише толерантна, jасно jоj jе да Вуjадин воли ноћне изласке и провод и да због тренига и посвећености фудбалу нема прилике да често излази, па када дођу у Београд он користи то вриjеме како би се излудовао. Међутим, Мирка jе сада трудна и раздражљива, па jе недавно имала свађу са Вуjадином. Они су из Љубљане гдjе Вуjадин тренутно има фудбалски ангажман, дошли у Београд jер су били кумови на вjенчању фудбалера Александра Митровића. Остаjу овдjе мjесец дана jер толико траjе пауза – прича за “Стар” извор близак пару и додаjе:

– Савић jе од када су дошли свако вече излазио, ишао на афтер партиjе и долазио уjутру кући. Мирка му jе замjерила то и рекла му jе да треба да има више обзира према њоj пошто jе у другом стању и да треба да устаjе раниjе како би био са дjецом. Он jоj jе рекао да jе жељан друштва и излазака и да треба да га разумиjе, на шта jе она баш бурно одреаговала и рекла му да jе превише толерантна и да ниjедна друга не би толико трпjела. Обjаснила му jе да нема проблем да излази, али исто тако до поноћи да се врати кући и да устане раниjе и буде са клинцима. Обjаснила му jе да jе и она жељна друштва и да ће сада она да излази са другарицама на кафе и вечере, а да ће он да чува дjецу. Вуjадин ниjе хтио да се наставља, jер не жели да нервира Мирку коjа jе трудна – закључио jе извор.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 06:33