/ -IZVOR: ATA/ANTONIO AHEL
19/06/2022 u 16:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Radnici televizije o Željku i Jovani: Uvažavaju novinare, ali su zahtjevni do bola

Zbog svoje surove profesionalnosti Jovanu i Željka zaposleni nekada u šali zovu „šefovima iz pakla“

Pjevač Željko Joksimović je prije nešto više od dvije godine postao suvlasnik televizije K1, a jedna od najvećih novinskih zvijezda na njegovoj televiziji je njegova supruga Jovana.

Željkova ljepša polovina na pomenutoj televiziji uređuje i vodi Jutarnji program, format u kojem je iskustvo sticala godinama.

I baš zbog tog iskustva Jovana je vrlo zahtjevna. Njeni zaposleni kažu da je ponekad „nepodnošljivo teška“, veliki perfekcionista i da od svih zahtjeva savršenstvo, ali i da ona uvijek pruža svoj maksimum.

Ističu da nikada nije došla nespremna na posao, te da je uvijek odlično upućena u svaku temu. Njoj su, kako kaže, najbitniji gledaoci i njihov sud, te zbog toga želi da od „Uranka“ napravi program koji će ponuditi najkvalitetniji sadržaj.

S druge strane na Željka se žali niko drugi do njegova supruga.

– Željko kao šef je težak, ma pretežak. On zna šta hoće, ima vizije i zato je teško. Mana kada radite sa partnerom je što vas on stalno zapitkuje, jel gotovo to i to, jesi li uspjela ovo, jel ti stiglo ono… I tako stalno zapitkuje nešto pa sam u fazonu: Čovječe kad je kraj radnog vremena – rekla je Jovana.

Zbog svoje surove profesionalnosti Jovanu i Željka zaposleni nekada u šali zovu „šefovima iz pakla“.

Međutim, ističu da je sa njima divno raditi, jer su prema svim zaposlenim maksimalno korektni i cijene i uvažavaju radnika nebitno na kojoj funkciji se nalazio, te da je upravo zahvaljujući njima televizija K1 postigla toliki uspjeh.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 23:14