/ Фото: Давор Севаљевић
24/08/2021 u 19:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Рамбо Амадеус: Нећу људе више дијелити на вакцинисане и невакцинисане

То видим да изазива претјеран антагонизам између једних и других, каже музичар

Свјетски кило цар Рамбо Амадеус каже да је од добронамјерних пријатеља добио критике да људе не дијели на вакцинисане и невакцинисане.

- Нећу то више радити, јер видим да изазива претјеран антагонизам између  једних и других. Наравно, без обзира на моју одлуку да не правим разлику између вакцинисаних и невакцинисаних, вирус није тако толерантан, он и даље - сасвим дрско и сурово прави суштинску разлику. Питајте љекаре по ковид болницама - шта се тренутно дешава, ко тамо лежи, ко је на апаратима, и зашто истовремено некима није ништа, други заглаве- каже Рамбо. 

Рамбо често коментарише ситуацију око коронавируса, како у Црној Гори, тако и у Србији, па је стога истакао да жели да се огради по питању појединих ставова.

- То што се власт залаже за вакцинисање, то не значи да ако им не вјерујем ништа да радим по аутоматизму супротно на своју штету. Надам се да сада неће бити препуцавања и хејтовања у коментарима- поручио је он. 

Рамбо је и раније говорио о вакцинацији, поручујући да има много људи који не желе да се вакцинишу, али њих нико не тјера на то. 

- Само бих молио да не хејтују нас који смо одлучили да се ослањамо на науку и медицинска достигнућа, вјерујући да је живот у цивилизацији ипак просјечно много дужи, а уз то ипак нешто мање стресан од живота у предцивилизацијском друштву- поручио је Рамбо. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 12:25