Рамбо Амадеус / -Рамбо АМадеус
13/11/2021 u 13:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Рамбо Амадеус одложио концерт у Комбанк дворани

Концерт коjи jе музичар требало са своjим пратећим бендом "Фаjв Винетус" да одржи 21. новембра у Комбанк дворани одложио jе за 26. децембар

Музичар Рамбо Амадеус одложио jе за 26. децембар концерт коjи jе са своjим пратећим бендом "Фаjв Винетус" требало да одржи 21. новембра у Комбанк дворани.

- Помjерили смо датум концерта jер jе тренутно заиста наjвећи талас короне, па jе просто логично да мало сачекамо. Надам се да ће 26. децембра ствари дjеловати много боље - навео jе музичар на Фацебоок страници концерта.

Музичар jе раниjе, наjавлљjуjући повратк у Комбанк дворану након двогодишње паузе, за Танjуг рекао да не очекуjе да ће скориjе бити створене околности за одржавање концерата, али да му недостаjе публика и "драгоцjен осjећаj кад се скупе људи сличног укуса и сензибилитета на jедном мjесту".

"Наравно, придржаваћемо се наjригорозниjих епидемиолошких мjера. Идеjа jе да се сви осjећамо безбjедно. Недопустиво jе да као еманциповани грађани доприносимо ширењу заразе", рекао jе тада музичар.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 16:03