Rasta  / -JUTJUB/SKRINŠOT
15/08/2023 u 15:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rasta o novom projektu: Album „3211" je notni vektor mog srca

Film „3211" će premijerno biti prikazan 19. septembra

Rastini fanovi širom Srbije konačno će imati priliku da čuju njegovu priču o odrastanju, životu, kreativnom stvaralaštvu i o tome šta za njega predstavljaju muzika i sloboda. Film „3211", koji će premijerno biti prikazan 19. septembra, predstavlja istinitu priču uspješnog muzičara Stefana Đurića koji jednog dana gubi sve i odlazi u zatvor gdje od njegovog ranijeg života ostaju samo njegove pjesme. Nikada do sada domaća bioskopska publika nije imala priliku da na velikom platnu gleda film koji je mješavina žanrova, muzičkog, biografskog i trilera, a fanovi Stefana Đurića Raste će po prvi put moći da u bioskopu dožive jedan muzički album.

Naime, specifičnost filma „3211" je u tome što će u njemu premijerno biti predstavljene pjesme sa istoimenog albuma koji je Rasta napisao upravo u zatvorskoj jedinici pod brojem 3211.

- U procesu stvaranja ovog filma imao sam privilegiju da podijelim svoju viziju sa izuzetnim timom kreativnih duša. Njihova inspiracija je prožela svaki kadar, svaki ton, stvarajući živopisan mozaik emocija koji će vas nježno zavesti - kaže Rasta i dodaje:

- Ovaj film je za mene poput dubokog ličnog putovanja, ali u isto vrijeme vjerujem da će njegova suština doprijeti do svakog od vas. Jedva čekam da čujete pjesme sa novog albuma koje ćete samo u filmu imati prilike premijerno da čujete. Album „3211" je notni vektor mog srca, i jedva čekam da vidite to preplitanje muzike i slike na velikom platnu. Vidimo se u bioskopima od 19. septembra - da vidite moj novi album! - zaključuje Rasta. U režiji Danila Bećkovića i Andrijane Stojković, ova forma filma predstavlja pravo osvježenje u kinomatografiji. Scenario je napisao Dimitrije Vojnov, producent filma je Balkaton d.o.o. a distributer Taramount film.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
RASTANOVI ALBUM
05. maj 2024 03:31