Ronaldo i Georgina / - FOTO: INSTAGRAM
29/04/2023 u 18:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rastanak Kristijana Ronalda i Georgine koštao bi 350 miliona eura

Ronalda već sad boli glava od iznosa koji bi trebalo da isplati Georgini u slučaju raskida

Portugalska televizija CM prenosi da je raskid Kristijana Ronalda i njegove partnerke Georgine Rodrigez na pomolu. Naravno, ako dođe do tog scenarija, fudbaler će morati da isplati veliku sumu novca, tačnije 350 miliona eura, jer su sklopili takav ugovor prije nego što su dobili djecu.

- Ronalda već sad boli glava od iznosa koji bi trebalo da isplati Georgini u slučaju raskida. Ona bi tada ostala bez nekih povlastica, kao što su privatni avion, skupocjeni vozni park, mjesečni džeparac, no sigurno ne bi imala finansijskih briga. Novac je najveći uzrok problema i svađa u njihovom odnosu. Ronaldo ne može da podnese što ona neprestano troši novac na gluposti, rekao je dobro upućeni izvor dodajući kako Ronaldo ima bogatstvo od milijardu eura.

Prema tvrdnjama spomenute televizije, čuveni fudbaler zasitio se partnerke, jer je počela previše da misli na sebe, a manje na porodicu i djecu. Zbog problema kod kuće počeo je sve češće da gubi živce na terenu, na trenera, suparnike i saigrače, a još uvijek nije poznato kako će se ova drama završiti po Kristijana i njegovu partnerku.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 02:05