/ - PRINTSCREEN
08/08/2023 u 09:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Razvodi se Natali Portman

Natali Portman (42) višena je u Sidneju 4. avgusta bez svogvenčanog prstena uprkos tome što im je bila godišnjica braka

Oskarovka Natali Portman i njen suprug, plesač Bendžamin Milpje navodno su prekinuli 11 godina dug brak nakon glasina da je imao aferu sa aktivistkinjom za klimatske promjene Kamil Etjen.

- Nakon što su se pojavile vijesti o njegovoj aferi, pokušavali su da rade na svom braku, ali izgleda da nisu uspjeli - rekao je izvor za US Weekly.

Natali Portman (42) višena je u Sidneju 4. avgusta bez svogvenčanog prstena uprkos tome što im je bila godišnjica braka.

Do razvoda je došlo samo dva mjeseca nakon što je francuski časopis Voici objavio slike Milpjea (46) i Etjen—koja je 20 godina mlađa od njega—kako se sastaju u njegovoj kancelariji, a zatim odlaze u razmaku od samo 10 minuta.

U to vrijeme, Portman je navodno znala za nevjerstvo njenog muža i oboje su se borili da spasu svoj brak.

Portman i Milpje upoznali su se na snimanju baletskog filma „Labudovo jezero“ (The Swan) 2009. godine nagrađenog Oskarom u kojem je Portman glumila, a Milpje radio koreografiju.

Do decembra 2010. par je bio vjeren. Godine 2011. dobili su sina Alefa, a godinu dana kasnije vjenčali su se na raskošnoj ceremoniji na obali okeana u Kaliforniji.

2017. godine, par je dobio drugo dijete, ćerku Amaliju.

Brak slavne glumice u krizi: Muž prevario Natali Portman

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 11:16