Kanje Vest / - INSTAGRAM
14/01/2023 u 23:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Reper Kanje Vest tajno se vjenčao sa dizajnerkom

Ranije ove nedjelje, Kanje je viđen na ručku sa svojom novom odabranicom, koja neodoljivo podsjeća na Kim Kardašijan, a tom prilikom Bjanka je imala novu frizuru - kratku plavu kosu

Kontraverzni reper Kanje Vest (45) navodno se ponovo vjenčao, samo dva mjeseca nakon što je brak sa Kim Kardašijan finaliziran. Kako prenose strani mediji, Kanje je uplovio u drugi brak sa dizajnerkom arhitekture Bjankom Cenzori (27), navodi TMZ. Oni su imali i neki vid ''ceremonije vjenčanja'', ali brak još uvijek nije legalan, jer par još uvijek nije dobio bračni sertifikat.

Ranije ove nedjelje, Kanje je viđen na ručku sa svojom novom odabranicom, koja neodoljivo podsjeća na Kim Kardašijan (42), a tom prilikom Bjanka je imala novu frizuru - kratku plavu kosu.

Kim i Kanje su bili u braku od 2014. i dijele četvoro djece: Nort, Sejnt, Čikago i Psalm. Nakon sedam godina braka, Kim je podnijela papire za razvod koji je završen 2022. I dok Kanje uživa na medenom mjesecu, Kim se nalazi na skijanju sa svojom porodicom, odakle je uputila par poruka putem Instagram priče za koje mnogi sumnjaju da su reakcija na vijesti o Kanjeovom vjenčanju:

- Nalazim se u mirnoj djevojačkoj eri, nemam puno šta da kažem - napisala je ona i nešto kasnije dodala:

- Samo zapamtite, crna ovca se obično pretvor i u kozu. Nastavi da radiš na sebi. Ljudi koji žele da pobijediš, pomoćiće ti da pobijediš. Zapamti to.

Na koga je tačno mislila ovom porukom nismo sigurni, jedino što znamo je da vjerovatno nije mislila na pravu kozu, jer se ovako žargonski u Americi nazivaju ''Greatest Of All Times- GOAT'', u prevodu - najbolji svih vremena.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 08:33