ријана 01 / - ријана 01
17/02/2023 u 00:06 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) Rijana na naslovnici Voga, prvi put pokazala sina

Pjevačica Rijana je prvi put zvanično pokazala svog devetomjesečnog sina kojeg je dobila s reperom ASAP Rokijem i fanovi su oduševljeni

Rijana i njena porodica krase naslovnicu britanskog Voga za mart, a u intervjuu je govorila o odluci da nastupi na Superboulu nakon dugogodišnjeg bojkota, majčinstvu i novoj muzici.

Na naslovnici, 35-godišnja pjevačica drži se za ruke s reperom koji nosi njihovog sina u naručju, ljubeći ga u obraz. Ovo je prvi put da je Rijana podijelila fotografije svog sina, kojeg je rodila u maju 2022.

Na društvenim mrežama podijelila je fotografije sa snimanja, napisavši uz njih „moja savršena beba“, a oduševljeni fanovi su se raspisali kako izgledaju kao savršena porodica, piše City magazine.

-Uopšte se ne sjećaš života prije, to je nešto najluđe- rekla je Rijana u intervjuu. Pjevačica je dosad odbijala da pokaže sina u javnosti, ali u decembru prošle godine na svom TikTok profilu je objavila video s bebom koji je skupio sedam miliona lajkova.

Rijana je nakon nastupa na Superboulu objavila da ove godine očekuje još jedno dijete s reperom, a izjavila je i da želi da objavi album ove godine.

-Iskreno, bilo bi smiješno da nije ove godine. Ali, ja samo želim da se zabavljam. Samo želim da stvaram muziku i snimam spotove- izjavila je.

Međutim, s bebom koja je na putu, nije jasno hoće li Rijana i dalje pauzirati kako bi se usredsredila na svoju porodicu ili ne.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 08:12