ROkstrikcija 3+1 / -BANER
25/08/2023 u 17:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rockstrikcija pokreće akciju 3+1

Uz svaku treću, četvrta ulaznica gratis

Serijal rokenrol događaja Rockstrikcija danas je pokrenuo akciju "3+1" tokom koje uz tri kupljene ulaznice, posjetioci četvrtu dobijaju na poklon! Ulaznice na akciji se mogu kupiti isključivo putem interneta, do utorka 5. septembra ili do isteka zaliha.

Na četvrtom izdanju Rockstrikcije, koje će se održati 9. septembra na platou iza zgrade Crnogorske kinoteke i Muzičkog centra, nezaboravan rokenrol doživljaj za sve posjetioce prirediće kultni hrvatski rok sastav Let 3 i novosadska punk-rock grupa Atheist Rap.

Serijal svirki koji vraća pomalo zaboravljenu rokenrol scenu u Crnu Goru na velika vrata do sada je imao tri izdanja. Nakon fantastične prve Rockstrikcije na kome su nastupi Nikole Vranjkovića i Autogenog treninga oduševili publiku, druga Rockstrikcija na kojoj su nastupili Bjesovi i Vrpca je definitivno postavila nove standarde kada je u pitanju rokenrol u Crnoj Gori.

Treća Rockstrikcija protekla je u znaku podrške mladim neafirmisanim umjetnicima, pa su se podgoričkoj publici predstavili bjelopoljski sastav Alternaiva i duo iz Koprivnice Šiza. Na četvrtom izdanju, ovog puta pod vedrim nebom, Rockstrikcija ponovo dovodi dva renomirana regionalna benda i obećava nezaboravno rokenrol veče ispunjeno muzikom, energijom i zajedništvom.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 04:12