/ - FOTO: FEJSBUK
03/12/2022 u 17:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Šako Polumenta: Mnoge sam sa mojim "av, av" naučio da laju, to sad rade bolje od mene

Mnogi žele da me uklone, ali ne možete mi ništa - vole me žene, poručuje Bjelopoljac

Folk pjevač Šako Polumenta u intervjuu za Portal Express kazao je da za sve godine svoje muzičke karijere nikad nije pripadao ni kriminalnom miljeu, niti političkoj strukturi, već samo narodu koji je, kako kaže, sve ove godine bio uz njega.

Osvrnuo se i na brojne ljubavne i seks skandale, za koje Šako tvrdi da mu namještaju umreženi novinari i pjevači. 

- Nikoga nisam uvrijedio, povrijedio i nikome zla nisam učinio. Mnogima sam pomogao, ali niko od njih nije izašao javno da me zaštiti, već samo laju. Pa ja sam sve njih sa onim mojim „av av“ naučio da laju, pa danas bolje laju od mene samog. I još se dive i ponose time kako laju- poručuje Bjelopoljac. 

Šako tvrdi da brojni na estradi žele da ga uklone, ali ne mogu jer ga žene vole.

- Namještaju mi afere da proganjam maloljetnice. Ogorčen nisam, ali jesam ljut. Ljut sam i na pjevače koji dolaze koji prave velike koncerte pred hiljadama ljudi, eksploatišu moje ime i pjevaju moje pjesme bez nadoknade. Grade karijeru i ime na mojim pjesmama. Ja sam dosta novca i svog odricanja dao za te pjesme, a oni ih pjevaju, snimaju covere i još drsko izjavljuju da su to njihove pjesme. Dakle, bogate se na mojim pjesmama, a kada se objavi nešto loše o meni, ne jave se da daju podršku već još više pričaju laži, laju i psuju- navodi folk pjevač. 

Prema njegovim riječima, karijeru je započinjao "rame uz rame sa balkanskim velikanima koja su vladali tada na našim prostorima".

- Trebalo se boriti. I dolazi im jedan Crnogorac Šako Polumenta da im pomrsi račune. Bio sam rame uz rame sa Šabanom Šaulićem, Ljubom, Miroslavom Ilićem i Halidom Bešlićem- tvrdi on. 

image
- FOTO: FEJSBUK

Smatra da je na estradnom nebu uspio sam bez laktanja i guranja.

- Uzmicao sam da bi njima napravio mjestu, poštovao sam njihov rad, hitove, njihov uspjeh i volju naroda što ih vole. A danas ovi novi koji dolaze, milione uzimaju na mojim pjesmama. Nema zahvalnosti, a žene i pjevačice su posebna priča. Nema njih pet koje imaju svoj identitet. Nemaju svoje lice po kojem bi se poznale. Sve rade isto, iste obrve, ista usta, nos, boja kose i ostala građa tijela. A i pjevanje sve više i više liči jedno na drugo. Nije da nema odličnih pjevača, ali se oni svi izgube u toj masi jednoličnih. Ja sam bez ikakvog moljenja napravio svoj brend i svoj identitet, ali i integritet jer ne dam na sebe. Mene nema na televiziji u novinama. Ja sam u sukobu sa njima, a za to mora neko da odgovara. Mene nema ko da zaštiti i moram sve sudskim putem da rješavam- zaključio je Šako. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 13:02