Шако Полумента / Фото: Фејсбук
05/12/2021 u 23:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шако се жали: Нема ме никад у јачим емисијама, кад сте ме видјели на РТС-у?

Нема простора, тамо су људи који су или плаћени или преплаћени, тврди он

Бјелопољски фолкер Шако Полумента пожалио се што у својој каријери не гостује често на неким, како каже, "јачим телевизијама и емисијама", а ту је поменуо и српски јавни сервис Радио телевизију Србије (РТС). 

- Није данас тешко опстати, али некако је све исто, исти аражмани и исти људи. Искрено вам сад кажем ја не могу, односно нема простора да дођем у емисију. Тамо су људи који су или плаћени или преплаћени. Не могу да дођем до једне јаче емисије, морам да зовем људе. Kада сте видјели мене на РТС-у? Волио бих и ја да дођем на РТС, да се представим тим зрелијим људима који гледају широм свијета. Све некако морам на мишиће, све из џепа да плаћам те платформе да рекламирам. Све некако иде мојим трудом, али опет то је нека моја снага и револт- казао је он za Нова.рс. 

У овом тренутку тврди да му одмор није приоритет.

- Врло мало имам времена за одмор, сад снимам нови албум. Нећу га објавити одједном, већ ћу парцијално јер толико квалитетних пјесама имам и просто би била неправда према мојој публици и тим пјесмама, али и мом раду. Морам да поштујем и самог себе и те пјесме. Објавићу и доста нових спотова. Ово вријеме је такво да мислим да је за нас озбиљније пјеваче боље да сједимо кући и стварамо нешто креативно него да наступамо по локалима гдје је полупразно због ових мјера- закључио је Шако.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 16:23