/ Фото: Скриншот
03/07/2021 u 20:51 h
ДАН портал, Анела ШаботићДАН портал, Анела Шаботић
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сале Тропико позива вас све на рођенданске журке Радија Д и Д Плус у Будви

Дођите да се супер проведемо, поручује Сале

Више од двије деценије фреквенције на радио пријемницима у већини домова или аутомобила подешене су на сигнал Д радио станица, а поводом 21 године постојањаРадија Д и 18 година Радија Д плус најављене су велике рођенданске журке 23. јула у клубу Театро у Будви. 

Тим поводом Саша Цветковић из Тропико бенда позвао је све да дођу на журку. 

- Дођите да се супер проведемо- поручује Сале. 

Како је казала Санда Ракочевић са Радија Д, уприличиће заједничку прославу у знак успјешног пословања станица.

- Заслужили смо сви да се забавимо и на тај начин захвалимо нашим вјерним слушаоцим, нашим комитентима, пријатељима и свима њима дамо шансу да се упознају са колективом Радија Д и Д плус. Све то уз сјајне госте, наше старе пријатеље из Тропико бенда, који су већ били наши гости и с којима смо се увијек фантастично провели, јер њихов репертоар је искључиво за врхунску забаву. Славимо живот, славимо музику и призивамо добру енергију за неке будуће дане који нас чекају након пандемије - најавила је она. 

image
Фото: Дневне новине Дан

Креативност у пословању ових радио станица уз иновативне и јединстевене пројекте потврдила је квалитет радија.

- Када је ријеч о слушаности то смо потврдили неколико пута до сада, чак постоји и званично истраживање које је показало да смо у самом врху слушаности, како Радио Д плус које је број један, тако и Радио Д. Захвални смо нашим слушаоцима што нас прате и препознају све оне пионирске подухвате по којима смо јединстевни у региону, а вјерујем и шире. Наша програмска шема је испуњена садржајима за све генерације слушалаца, од најмлађих до најстаријих. Кроз наш програм трудимо се да колико информишемо толико и едукујемо и упућујемо на здраве стилове живота. Наши гости у емисијама или интервјуима су домаћа и регионална елита која се увијек радо одазове нашем позиву. Кроз сваки сегмент се трудимо да будемо бољи, а обећавамо да ћемо тежити да останемо такви или чак будемо још бољи - казала је Санда.

Њима године нијесу само број свећица на торти.

- Године се нижу и свака наредна нам доноси још више слушалаца и потврђују да радимо праве ствари, зато и трајемо толико. Прослава 21 односно 18 година биће управо круна свега тога, мада је пред нама је доста прослава и надамо се да ћемо ускоро моћи да реализујемо све оно што имамо у плану, а у чему нас је зауставила корона - казала је Ракочевић.

Д радио станице су једине у региону које имају своје ФМ Ријалити. Ускоро спремају сајт и апликацију за мобилне телефоне.

- Ускоро креће наш сајт и апликација за мобилне путем којих ћемо све оно што радимо моћи да приближимо нашим слушаоцима, да виде и нас сликом и да се и на тај начин ближе упозанамо. Буквално путем клика слушаоци могу бити са нама док смо у студију, у току емитовања програма, припрема за интервју, прослава и квизова - казала је Ракочевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

15. april 2024 16:07