/ Фото: E STOCK
29/10/2021 u 12:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Саша Видић напао бившу пријатељицу: Цеца нема своје мишљење и мудрује

Њеним доласком Гранд губи велико тржиште из БиХ, јер сви знамо ко јој је био муж, каже он

Српски креатор Саша Видић, познат по томе што нема длаке на језику, "оплео" је по својој бившој пријатељици Светлани Цеци Ражнатовић, казавши за њу да нема своје мишљење и да само мудрује. 

На питање како коментарише одлазак Јелене Карлеуше и долазак Цеце у жири Звезда Гранда, Саша каже да је то "као кад ниси више савезник са Америком, него са Сјеверном Корејом". 

- Никако ми се то не свиђа. Гледам, али по навици. Цеца нема своје мишљење и мудрује. Њеним доласком шоу је изгубио велико тржиште Хрватске и Босне јер знамо ко јој је био муж- додаје Видић. 

Открио је зашто су се Цеца и Александар Милић посвађали. 

- Њихов проблем је настао после концерта на Ушћу. Посвађали су се око расподјеле пара од концерта. Она је сматрала да треба да узме више, а он другачије. Обоје су добили и нека супер кола и све је било цици-мици. После тога смо ишли у Бугарску, гдје је она пјевала. И у хотелу њих двоје су се покачили око пара. То је било у њеном апартману. И тад су прекинули сарадњу. Ма, колики олош мораш да будеш да те чак и са сахране отјерају- казао је Саша, подсјетивши на немиле догађаје са сахране Марине Туцаковић. 

Он тврди да је Дамир Хандановић, садашњи Цецин продуцент морао да сину Марине Туцаковић, Милану Лаћи Радуловићу врати новац и то 50.000 еура. 

- Цеца је узимала пјесме, није плаћала. Дамир је узимао текстове од Марине кад је већ била болесна и продавао трећеразредним пјевачицама са причом да им је све то Марина написала. Те паре је узимао за себе. Али су морали да врате- закључио је Видић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 16:15