Seka Aleksić / Instagram
06/03/2023 u 19:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Seka Aleksić pozirala u Parizu u nikad izazovnijem izdanju

Seka je u Gradu svjetlosti snimila set modnih fotografija koje je nazvala „Seka in Paris“, a koje su inspirisane popularnom serijom „Emili in Paris“

Pjevačica Seka Aleksić ovih dana vrijedno radi na pripremi koncerta u Užicu koji će se održati 8. marta, kao i na promociji novih pjesama, a zbog snimanja novog modnog editorijala pjevačica se sa svojom ekipom uputila u Francusku.

Seka je u Gradu svjetlosti snimila set modnih fotografija koje je nazvala „Seka in Paris“, a koje su inspirisane popularnom serijom „Emili in Paris“.

Aleksićeva je pozirala isturenih grudi ispred Kraljevske palate dok se iza nje vijorila francuska zastava, baš kako je umjetnik predstavio centralnu figuru na svojoj slici.

Seka je prošle godine angažovala novog kreativnog direktora i krajem 2022. najavila album „Disko Seka“. Najnovija pesma „Emotivno nedostupan“ odlično je prošla kod publike, a Seka se nedavno odlučila da sa svojim kreativnim direktorom otputuje za Pariz da snimi modni editorijal.

Seka ovog puta odlučila za kreaciju poznatog dizajnera Rika Ovensa, a prije samo mjesec dana Aleksićeva je nosila njegovu kreaciju, a nakon nje, isto je uradila i Kardi Bi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 02:01