Сека Алексић / - Сека Алексић
14/09/2022 u 19:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Seku Aleksić napali zbog podršle LGBT populaciji, nije štedjela riječi za "hejtere"

Naime, nju su prozvali na Tviteru zbog ovoga, najčešće se osvrćuči na to „što se predstavlja kao velika hrišćanka, a podržava ovo“

Nakon što je ponovo pružila podršku LGBT populaciji i Evroprajdu, pjevačicu Seku Aleksić mnogi su „dočekali na nož“.

Naime, nju su prozvali na Tviteru zbog ovoga, najčešće se osvrćuči na to „što se predstavlja kao velika hrišćanka, a podržava ovo“.

Ona se sada ponovo oglasila nizom tvitova u kojima nije štedjela riječi za sve „hejtere“.

- Nikada ništa negativno neće napisati neko ko je zaista pravi vjernik, ko zaista služi Hristu. Pišu i lupetaju oni koji se udaraju u prsa i glume vjernike. A da ih pitaš da ti izgovore bilo koju drugu molitvu osim ‘Oče Naš’, pojma nemaju. I nije stvar uopste koliko ko zna… Ali, nemoj sa mnom da se raspravljaš, glumataš, i hejtuješ nešto u šta nisi upućen i nemaš pojma o životu, budalo! Toliko poruka mržnje nisam skoro vidjela zbog podrške za LGBT, napisala je pjevačica na Tviteru.

- Uglavnom počinju: ‘Do juče si se molila za potomstvo’. Tačno, majmune, i Bogu se molim za svaki dan i za sve što mi je podario! Ali moj odnos sa Bogom i kako doživljavam vjeru apsolutno nema veze sa tvojim plitkim mozgom punim mržnje“, dodala je Seka.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 07:28