31/01/2023 u 15:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Senidah strahuje od kriminalaca, planirali da je prebiju i bace joj kiselinu u lice

Senidah je "u ratu" sa vođom estradne mafije Admirom Arnautovićem zvanim Šmrk, koji želi da joj se osveti jer je napustila njegov tim

Već tri godine traje agonija trep pjevačice Senide Hajdarpašić zvane Senidah zbog sukoba sa bivšim saradnikom Admirom Arnautovićem Šmrkom koji je, kako piše Kurir, htio da joj se osveti zbog toga što je napustila njegov tim.

Da su saznanja srpskog tabloida bila tačna pokazuje izvještaj MUP-a Kantona Sarajevo u kojem piše da je uhapšeni Arnautović između ostalog namjeravao i da Senidu rani, prebije ili da joj baci kiselinu u lice.

Dalja saznanja Kurira jesu da je trep pjevačica zbog straha morala da angažuje obezbjeđenje koje je svuda prati.

Prema navodima izvora Kurira, Senida je bila prinuđena da unajmi čak tri prstena obezbjeđenja.

Prvi prsten čine tjelohranitelji koji pre nje dolaze na lice mjesta i osmtaraju da li ima opasnosti po nju, pa ako je sve bezbjedno tek onda dolazi pjevačica.

Drugi prsten su momci koji su nevidljivi i njihov zadatak je da uskoče i zaštite pjevačicu ukoliko tjelohranitelji koji su uz nju, a koji čine treći prsten, ne mogu to sami da urade.

Ipak, i pored svih mjera koje je Senida preduzela dešavali su se propusti, kao što je to bilo na njenim nastupima kada su kriminalci bacali suzavce pred binu i na druge načine prekidali njene koncerte.

Arnautović je javnosti poznat kao menadžer repera Džale Brata i Bube Korelija i još nekih muzičkih zvijezda iz regiona, a i dalje se nalazi u pritvoru i čeka podizanje optužnice.

image
- ADMIR ARNAUTOVIć ŠMRK

On je uhapšen 20. septembra 2022. godine nakon što ga je razotkrila aplikacija Skaj.

Akciju je sproveo MUP kantona Sarajevo po nalogu Tužilaštva BiH.

Kako se navodi u izvještaju, Arnautović i ekipa su sve planirali preko aplikacije Skaj i putem nje podstrekivali njima poznate osobe da izvrše fizički napad na Senidu. 

Napad je planiran tokom njenog boravka u Sarajevu ili na nekim drugim lokacijama koje bi bile pogodne za to. Oni su, navodi se u policijskom izvještaju, namjeravali da je "prebiju, rane ili pospu kiselinom po licu".

Arnautović je odavno u kriminalnim krugovima poznat kao vođa estradne mafije, a najprije je žrtva ove mafijaške grupe bila Maja Berović.

image

Maja Berović 

- FOTO: FEJSBUK

Njoj su, nakon što je odlučila da prekine poslovnu saradnju sa Džalom i Bubom, bacili bombu u dvorište kuće u Beogradu, a potom su rafalnom paljbom pucali na kombi u kom su bili njeni muzičari.

Ovaj incident desio se u avgustu 2019. godine kod Mostara i samo pukom srećom niko iz Majinog tima nije povrijeđen.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. april 2024 15:09