/ Фото: Друштвене мреже
18/05/2021 u 18:33 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сениду предложили да буде члан Греми удружења

Амерички глумац чуо њене пjесме и није крио да је одушевљен њеном поjавом и гласом

Познати амерички глумац Адам Девенпорт предложио jе наjпознатиjу балканску треперку, Сениду, за улазак у Греми удружење.

Девенпорт jе у току пандемиjе корона вируса риjешио да се из Америке пресели у Београд, у ком борави више од осам мjесеци, а чим jе дошао у Београд, чуо jе Сенидине пjесме, те не криjе да jе одушевљен њеном поjавом и гласом. Он jе истакао да jе био у таксиjу када jе чуо jедну њену пjесму и додао да су га потпуно изненадиле емоциjе у њеном гласу.

Наиме, глумац jе члан Греми асоциjациjе, па има право да сваке године предложи два музичара за улазак у Греми удружење. Ове године, одлучио jе да међу њима буде популарна пjевачица са наших простора Сенида Хаjдарпашић.

- Све то ми jе било врло оригинално и изузетно свjеже, допала ми се њена сарадња са Дином Мерлином и мислим да на свиjету нема неког сличног њоj, тако да ми jе било логично да jе именуjем за члана Греми академиjе", обjаснио jе Девенпорт гостуjући у jедноj емисиjи на РТС-у, а на ову тему се осврнуо на свом Инстаграм профилу.

- Данашња тема jе укључивала зашто сам номиновао Сениду за чланицу Греми Академиjе. Све што ради она и не постоjи нико као она на свиjету- написао jе он на свом Инстаграму.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 02:01