Ћетковић / Фото: Архива
24/06/2021 u 13:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сергеј Ћетковић: Дајем све од себе да моје кћерке буду срећне

Ја и супруга Кристина смо двије половине једног срца, каже црногорски кантаутор

Пјевач Сергеј Ћетковић више од 20 година ужива у љубави са супругом Kристином, а црногорски кантаутор каже да ту нема спекулација, нити било каквих тајни.

- То је једноставно љубав. Створени смо једно за друго и ту нема никакве мистификације. Изградили смо нашу љубав, срећу и породицу на здравим темељима и с годинама све то надограђујемо. Просто, то су двије половине једног срца. То је најједноставнији али и најбољи одговор – поручује Сергеј за Блиц.

Сматра да у свакој породици постоји добар и лош полицајац.

- То је, вјерујем, нормално у свим породицама. Ни ми нисмо изузетак. Kод маме могу да прођу неке ствари, код тате друге. Говорим о неким ситницама које често пређу на ниво забаве. Kада су озбиљне ствари у питању, што се тиче васпитања Kристина и ја смо сложни јер вјерујемо да је то једини начин да се дјеца изведу на прави пут. Тако оне стичу повјерење у нас и ми у њих, не лутају од једног до другог и не губе смјер. Ако виде да смо нас двоје несложни у неким одлукама, то је за њих најгоре јер их збуњује. Kристина и ја то не дозвољавамо. Срећни смо како нам дјеца расту и у какве људе израстају. Вјерујем да је то најважније што родитељи могу да пожеле – искрено говори пјевач који се сјајно снашао у улози родитеља ћерки Лоле и Миле које су усвојене.

Сергеј стално истиче да му је породица све на свијету.

- Сада већ знам и осјећам да сам као родитељ на добром путу. Већ је то велико искуство, вријеме брзо пролази, дјеца расту, али оно што је најважније је да знам да дајем све од себе, као и Kристина, да оне сјутра буду срећне. Ништа друго ми није потребно – каже Ћетковић који се постепено враћа наступима.

Заказане наступе већ има у августу и то у Опатији и Шибенику.

- Свакодневно добијам позиве за многе концерте у региону које заиста једва чекам. Ништа не може да замијени размјену енергије са публиком и живе наступе. Природно је да будемо упућени једни на друге. Природно је да пожелим да сиђем са сцене међу људе са којима се загрлим, рукујем и пољубим. То музику и нас умјетнике чини срећним и живим. За то постојимо, стварамо и радимо. То је унутрашњи осећај који се не учи и не стиче. Са њим се човјек рађа – каже Сергеј.

Његова пјесма „Kофер“ је скоро угледала свјетлост дана.

- Ако је по Јутјубу пјесма прешла пола милиона прегледа, то је сјајно, пошто је код нас та платформа веома актуелна. Лично сматрам да се успјех не мјери прегледима и кликовима. Много су ми важнији сјајни коментари слушалаца које свакодневно добијам путем друштвених мрежа, као и реакције људи из моје блиске околине којима неизмјерно вјерујем. С друге стране, лични осјећај ми је непогрешив, тако да сам сигуран да смо са „Kофером“ започели једно лијепо музичко путовање које, надам се, више ништа неће моћи да прекине. Јако сам задововљан реакцијама и на пјесму и на спот и верујем да ћу оправдати оволико повјерење и новим пјесмама које ћу објавити на јесен – закључује Сергеј.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 13:16