Ова пjесма jе посебна на много начина / Кристина Ћетковић
28/05/2022 u 11:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сергеј Ћетковић објавио љубавну баладу „Не одлазиш"

У сусрет предстоjећем љету, Сергеj Ћетковић jе, као и сваке године, одлучио да обрадуjе своjу публику новом пjесмом, другим синглом са седмог студиjског албума "Кофер" коjи се очекуjе на jесен.

Након истоимене, водеће нумере са албума, коjу jе обjавио прошле године, уз нешто другачиjи музички и ауторски израз, Сергеj се овог пута представља са новом љубавном баладом "Не одлазиш", коjа дефинитивно спада међу његове наjљепше пjесме, с обзиром на то да се ради о снажноj, раскошноj композициjи коjа нам, као и увиjек када jе оваj кантаутор у питању, доноси прави поп звук коjи jе данас постао риjеткост на регионалноj музичкоj сцени.

Управо из тог разлога, Ћетковић jе одлучио да предност да пjесми и спот сними у минималистичкоj, готово камерноj атмосфери, уз много емоциjа и симболике, не желећи да видео превише одвуче пажњу од сjаjних стихова, музике, изузетне продукциjе и аранжмана ове композициjе, за коjу jе текст и музику радио Сергеj, а аранжман Махир Сарихоџић.

- "Не одлазиш" jе jедна од моjих наjдражих пjесама са албума "Кофер", коjи ћу, после много одлагања, обjавити краjем године. Зато сам и одлучио да jе сада пустим у етар и представим публици на прагу љета за коjе се надам да ће дониjети много концерата и дружења на коjе смо толико дуго чекали - истиче Ћетковић и додаjе:

- Ова пjесма jе посебна на много начина, и вjеруjем да ће се многи у њоj пронаћи, посебно они коjи су патили због љубави, а сигуран сам да jе готово сваки човjек имао такво искуство. Љубав некада не одлази од нас, иако то можда желимо, а шта се деси када она бjежи од заборава сазнаћете у овоj пjесми.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 01:21