/ - FOTO: PRINTSCREEN
16/01/2023 u 14:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Serija "The Last Of Us" obara rekorde

Serijal "Poslednji od nas" zasnovana je na istoimenoj popularnoj PlaiStation video igrici iz 2013. godine

Tokom prethodne večeri puštena prva epizoda HBO serije The Last Of Us, a zbog velike navale gledalaca, striming servis je ugašen.

Tokom projekcije premijerne epizode ​​"The Last Of Us", društvene mreže su bukvalno "gorele" zbog brojnih prijava grešaka na aplikaciji, koja je odjednom postala nedostupna. Pad je takođe zabilježen na Dovndetector-u.

Serijal "Poslednji od nas" zasnovan je na istoimenoj popularnoj PlaiStation video igrici iz 2013. godine, koja se dešava 20 godina nakon što je moderna civilizacija uništena pandemijom koja je većinu ljudi pretvorila u zombije.

Jedan od preživjelih, Džoel, angažovan je da prokrijumčari Eli, 14-godišnju djevojčicu, iz oštre karantinske zone. Ono što počinje kao mali zadatak pretvara se u brutalno, srceparajuće putovanje dok prelaze Sjedinjene Države u zavisnosti jedni od drugih da bi preživjeli, prenosi b92.

Serija je dobila visoke pohvale filmskih kritičara i time oborila rekord na Rotten Tomatoesu kao najbolje ocijenjena adaptacija video igrice sa 98% kritičara.

Do sada je taj rekord držala Netfliks serija „Vještica” sa skorom od 95 odsto za svoju drugu sezonu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
SERIJASTRIMING
26. april 2024 13:56