/ - FOTO: EPA
29/03/2023 u 18:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Šeron Stoun otvorila dušu nakon iznenadne smrti brata: Bol je nepodnošljiv

Holivudska zvijezda je u februaru izgubila brata, kada je 57-godišnji Patrik preminuo od posledica srčanog udara, a samo 18 mjeseci nakon što mu je preminuo sin River, kome su otkazali organi

Šeron Stoun postigla je veliki uspjeh u svojoj karijeri, ali njen privatni život nije bio tako sjajan.

Prerana smrt njenog brata i njegovog sina, ostavili su na nju velikog traga. Holivudska zvijezda je u februaru izgubila brata, kada je 57-godišnji Patrik preminuo od posledica srčanog udara, a samo 18 mjeseci nakon što mu je preminuo sin River, kome su otkazali organi.

Šeron je za „Daily Mail“ kazala da ju je to potpuno razorilo, kao i da se i dalje bori sa tugom.

 - Pokušavam da shvatim svaki dan koji dolazi, jednostavno moram da razumijem - iskrena je bila glumica.

Iako se susrela sa smruću, radivši kao ambasador organizacija u borbi protiv side, Šeron dodaje da je bol za bratom i njegovim sinom i dalje nepodnošljiv.

- Zato što sam toliko dugo radila sa HIV-om, dosta sam radila i sa smrću, ali uticaj njihove smrti je jednostavno razoran - kazala je ona.

Podsjetimo, glumica je sve iznenadila u februaru kada je na Instagramu objavila vijest o smrti brata.

River je pronađen u svom krevetu kada su njegovi organi već počeli da otkazuju, zbog čega je nekoliko dana bio u komi, a potom preminuo.

Šeron je rođena 1958. godine u velikoj porodici, a sa kojima je ostala bliska i nakon ogromne slave koju je doživjela. Njen stariji brat Majkl pokušao je da se ostvari kao glumac, ali u tome nije uspio. Velika tragedija je pogodila njenu porodicu i kada je njegov sin Kolin preminuo sa samo 22 godine nakon predoziranja.

Mlađa sestra Keli, boluje od autoimune bolesti lupusa, a umalo je umrla tokom pandemije virusom korona. Šeron je pratioce izvještavala o stanju svoje sestre, a posebno je kritikovala one koji ne nose maske.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 10:09