/ Фото: Фејсбук
16/09/2021 u 19:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Северина: Бивши муж је наредио да ме малтретирају и на црногорској граници

Српски министар Стефановић наредио је моју провјеру кад улазим у Србију са мојим дјететом, тврди пјевачица

Пјевачица из Хрватске Северина Вучковић у интервјуу који је дала за "Х-Алтер" је причала о својим искуствима током борбе за старатељство над сином Александром. 

Северина тврди да је њен бивши партнер Милан Поповић на сваки могући начин покушавао да контролише њу као мајку, а пјевачица тврди да јој је српски бизнисмен пријетио одузимањем дјетета и да је доживљавала разне непријатности на граници Црне Горе, али и Србије.

Поп звијезда тврди и да је по налогу министра полиције Србије Небојше Стефановића провјераван њен улазак из Хрватске у Србију.

- Пуне четири године, сваки пут када бих ишла с дјететом у Србију, гранична полиција би неког морала назвати. Српски министар полиције Стефановић налагао је моју провјеру када улазим с дјететом, ваљда како би Милан водио евиденцију о мојем кретању. Дакле, 2013. године почиње потпуна контрола мене као мајке. Схватила сам да неће ићи као што сам се надала- људским договором, него да требам сву подршку и помоћ система за заштиту дјеце и породице- испричала је своје искуство за магазин Х-Алтер.

Слично се дешавало на граници са Црном Гором.

- Поново уплашена да дијете водим изван Хрватске, кренула сам на пут без дјетета, које остаје с мојом мамом. На црногорској граници, 2013. године цариник прилази нашем комбију и пита: „Гдје вам је дијете?“ Иронично му одговарам да га потражи у гепеку, што он дословно и чини. Љутито одлази и некога зове. Није прошло пет минута примам од Милана поруку: „Северина, гдје ми је дијете? Оставила си га самога, пријавићу те социјалној служби и тужити те.“ А ујутро, на Нову годину, службенице социјалног рада су дошле да провјере јесам ли дијете од годину и по дана оставила само у кући. На Миланов позив. Моја мајка им је отворила врата. Тада сам схватила да он не преза ни од чега. Том сачекушом и његовом насловницом у магазину Глорија, гдје ме је блатио као мајку на 12 страница, почиње оно што ми је и најавио у Дубровнику- истакла је Северина. 

Портал Нова.рс покушао је да више пута контактира Поповића, међутим, до објављивања овог текста, он није одговорио на поруке и позиве те редакције. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 08:04