Забрана и за Севе? / - Курир
02/09/2021 u 07:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО/ФОТО) Северина: Црногорци не дајте да вас неко дира; Твитераши: Рампа за Севе, не може више у Србију

-Хајде да пишемо петицију да јој се забрани улазак у Србију, као и Јадранки! Јадранка пјева да су Црногорци јачи од Србије, а Севе да не смије нико да их дира, мислећи на нас Србе. У чему је разлика?! - само су неки од коментара огорчених твитераша

Северина Вучковић нашла се на удару корисника друштвених мрежа јер је на наступу који је одржала у Црној Гори, на Облатном, јавно подржала Црногорце, што је многим Србима засметало, пише Курир.

Неки од њих су отишли толико далеко да су чак предложили и забрану уласка Северини у нашу земљу, као што је то недавно био случај и с пјевачицом Јадранком Барјактаровић.

image

Један од твитова

- Принтскрин

Наиме, на посљедњем концерту који је одржала у оквиру своје љетње турнеје, а на ком је публици открила и да јој је враћено дијете, она је у току пјесме посвећене сину "Рођено моје", очигледно, понесена емоцијама, упутила поруку црногорском народу, што је наишло на оштре критике појединог дијела јавности у Србији.

image

Један од твитова

- Принтскрин

- Само ми се чувајте, Црногорци! Немојте да вас неко дира! - гласно је рекла Северина окупљеним фановима, што је изазвало њихово одушевљење. Ипак, бројни твитераши, претежно из Србије, схватили су ову поруку у политичком контексту, услед напете ситуације која у последње вријеме влада између Србије и Црне Горе.

image

Један од твитова

- Принтскрин

- Рампа и за њу у Србији. Нек пјева у Црној Гори! Северина који већ, пети пут по реду има националистичке испаде према Србима, а била је удата за два Србина, плус јој је и син Србин! Ужас, хајде да пишемо петицију да јој се забрани улазак у Србију, као и Јадранки! Јадранка пјева да су Црногорци јачи од Србије, а Севе да не смије нико да их дира, мислећи на нас Србе. У чему је разлика?! - само су неки од коментара огорчених твитераша.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 09:39