Северина Којић / - Инстаграм
19/04/2022 u 17:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Северина: Мој бивши супруг је власник куће преко пута моје, на њој се налази камера

Открила је како Поповић сад захтијева да се Северини забрани снимање Александра с леђа

Северина Вучковић налази се усред бурне борбе с бившим партнером Миланом Поповићем за старатељство над сином Александром. У интервјуу за "Глорију" Северина је о свему одлучила проговорити уочи свог 50. рођендана којег ће прославити прексјутра.

- Заборављам, али то не значи да нећу и даље устрајати на правди, то јест на исправљању неправди које ми "институције" наносе. Не зато што желим, него зато што морам. За друге мајке, за другу дјецу чији се глас не успијева пробити и не чује се тамо гдје треба. Мој глас су слушали, али га нису чули. Јако дуго. Штавише, покушали су од мене направити луду жену, а онда ме сад покушавају још приказати и агресивном. И онда ваљда непримјереном за дијете. Ипак, вјеровали или не, свој глас највише и углавном дижем само кад су у питању пјесме, кад уђем у свој свијет музике, која ми спаси и главу и душу. Јер у том свијету нема страха. Само слобода -  рекла је, алудирајући на недавну пријаву коју је против ње наводно поднио Центар за социјалну његу у Загребу, због ремећења јавног реда и мира.

- Пријаве још нема, колико ја знам, а ваљда бих знала. Била сам и на Државном тужилаштву јер су ме пријавиле бивша директорица оне Поликлинике и актуелна директорица оне школе, која ће дјецу уписивати без пријемног у МИОЦ. Ово је само задњих мјесеци. 

Девет година траје моја борба, ако се то тако може назвати. Више бих то звала мучењем или "процесом излуђивања", а 20 мјесеци с одузетим дјететом сигурно је најтежа фаза мог досадашњег живота. Ходате по судовима, социјалној служби, вјештацима, чак и по полицији и државном тужилаштву - рекла је пјевачица.

Открила је како Поповић сад захтијева да се Северини забрани снимање Александра с леђа.

- Сад се покреће нова тужба у којој отац захтијева да дијете не смијем објављивати ни с леђа. Сумануто... Неки дан се аплаудира премијеру Пленковићу у Сабору јер је човјек добио дијете, а неколико дана касније се прошетао са старијим сином, што је изашло у новинама, једном је објавио фотографију малене кћери... Сви могу, осим мене. Кад сам била трудна, медији су крстарили испред породилишта. Тад се отац није бунио што га сликају с дјететом. Даје интервјуе по опскурним србијанским телевизијама. Ето, он смије причати, човјек којег нико не зна. А све је јасно: ко је подигао сто тужби. Па то има неку дијагнозу. Него, знате ли да је мој бивши партнер постао власник трошне куће преко пута мене гдје се сад већ годинама налази широкопојасна камера која успркос давној одлуци Агенције за заштиту личних података није уклоњена. И сада се одједном на земљиште и кућу као власник уписала фирма у власништву кипарске фирме мог бившег. Је ли вам јасно докле то иде? - упитала је за крај.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 00:04