06/12/2022 u 03:00 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Severina najavila novu pjesmu "Vjerujem u Boga"

Severinim privatni život je intenzivno izložen javnosti. Preživjela je objavu privatnih snimaka i fotografija, oduzimanje djeteta, gotovo stotinu sudskih tužbi, vjenčanje i razvod

Rezultat umjetničkog doživljaja Severininih životnih izazova i iskustava dvojice umjetnika, novi je singl nazvan "Vjerujem u Boga", kojeg autorski potpisuju Filip Miletić, producent, kompozitor i aranžer te Dino Merlin, autor stihova.

Darko Drinovac potpisuje režiju za spot koji izlazi na YouTube u četvrtak, 8. decembera, tačno u podne, istovremeno s objavom pjesme na svim ostalim Severininim digitalnim platformama.

Severinim privatni život je intenzivno izložen javnosti. Preživjela je objavu privatnih snimaka i fotografija, oduzimanje djeteta, gotovo stotinu sudskih tužbi, vjenčanje i razvod.

Pokazala je da može preživjeti brodolome. To je žena o kojoj pjeva u pjesmi "Vjerujem u Boga", a kroz koju zapravo propituje svoju vjeru te se iskreno i cinično osvrće na svoje životne pogreške.

Evolucija žene od "Virujen u te" preko "Zdravo, Marijo" do "Vjerujem u Boga", evolucija je žene od naivne mladosti do zrelosti ulaskom u pedesete. Takav će biti i album "Sorry", čiju objavu očekujemo na prvi dan proljeća, 21. marta 2023.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 19:07