/ Фото: Фејсбук
21/04/2022 u 11:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Северина напунила 50 година: Поносна сам што сам мајка и не плашим се старења

Иако ми се забрањује да поменем своје дијете, ризиковаћу- ја сам најсрећнија особа, толико сам поносна на њега, то је моја најљепша емоција, казала је она

Популарна хрватска пјевачица Северина данас пуни 50 година, а како је казала за Глорију, не плаши се старења. 

- Волим рођендане и увијек сам вољела да их организујем другима. А овај пут га моји пријатељи организују мени, па су ми рекли да позовем све драге људе. Рекла сам им да имам не 50, него 150 година и да су моји драги људи сви које сам сусретала, дружила се и лепо разговарала, јер једном кад с неким паметним сједнете, памтите га цио живот. Пјеваћемо сви, волим да су људи срећни, а и сви које сам позвала дијеле тај осјећај- додала је она. 

image
Фото: Фејсбук

Иако улази у шесту деценију, Северини на изгледу, харизми и енергији завиде и много млађе даме, а пјевачица каже да се старења нимало не плаши.

- Ништа ме више не плаши, све ме радује. Убитачна комбинација. Страх од живота и страх од људи оставила сам у четрдесетима. Преостаје ми радост живота. Захвална сам за безброј ствари које су ме научиле да растем. И иако ми се забрањује да поменем своје дијете, ризиковаћу… Наиме, ја сам најсрећнија особа јер сам мајка једног предивног дјечака. Поносна сам на њега и толико сам ствари научила, очврснула и направила због тог дјечака. То је моја најљепша емоција- навела је Северина. 

Певачица, која се прошле године развела од Игора Kојића, је на крају истакла и да тренутно није заљубљена.

- Не, зар мислите да не би вриштало са свих насловних страна? Вришти и кад је скроз нетачно- поручила је она. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 03:55